Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Moguca trudnoca?

Означено: 

Гледање 1 чланака - 1 до 9 (од 9 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #5163 Reply
  DusicaDuda
  Учесник

  Zanima me da li mogu da budem trudna ako pijem redovno kontracepcivne pilule (Belara) I pritom sam imala nezasticen odnos s deckom u kom on ne bi trebalo da je svrsio I nakon toga sam dobila, a treceg dana menstruacije sam opet imala nezasticen odnos. Inace to je bio 6 dan pauze. Pa, da li je potrebno da se plasim? I da li je moguce da mi menstruacija bude redovna a da sam trudna, a pritom pijem redovno pilule?

  #5187 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Poštovana Dušice,

  ukoliko redovno pijete pilule – šansa je izuzetno mala.

  #5232 Reply
  Milica
  Гост

  Zdravo. Dečko i ja smo pokušali da stupimo u analni seks i on je bez lubrikanta i kondoma uspeo, ali je nakon nekoliko sekundi izvadio penis jer me je bolelo, pritom nije bilo semene tečnosti. Međutim, meni menstruacija kasni oko 5 dana, da li postoji mogućnost trudnoće?

  #5235 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Šansa je samo teorijska.

  #5251 Reply
  DusicaDuda
  Учесник

  Opet ja, dobila sam menstruacij cetvrtog dana od prestanka da pijem pilule, kao I uvek, ali je bila bas oskudna, I cetvrog dana gotovo da nije nista bilo. Pa, da li je to prava menstuacija? I jel imam razloga da se plasim trudnoce?

  #5254 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Kao što sam Vam već odgovorio šansa je izuzetno mala. Ipak ukoliko sumnjate na trdunoću – najjednostavnije je da uradite test.

  #5443 Reply
  Maja
  Гост

  Zdravo,moze mala pomoc?! Imala sam odnos nakon seksa mi decko svrsio na guzu blizu vagine da li postoji sansa da budem trudna? Molim vas pomozite,puno mi znaci ako mi date savet…

  #5449 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Poštovana Majo,

  uzmite pilulu za dan posle kako bi smanjili mogućnost trudnoće.

  #5458 Reply
  Maja
  Гост

  Postovani doktore,hvala vam puno.

Гледање 1 чланака - 1 до 9 (од 9 укупно)
Одговор на: Moguca trudnoca?
Ваши подаци:

Call Now Button