Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Moguca trudnoca?

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #6193 Reply
  Lana Jovanovic
  Учесник

  Zdravo,
  Vec 5 meseci redovno uzimam pilule za kontracepciju Jazz. Od skoro imam odnose sa deckom i juce tokom odnosa kondom je ostao u meni, izvadila sam ga ali u njemu Nije bilo nista. Zanima me da li je moguce da ostannem u drugom stanju ili sam sa Jazz pilulama zasticena i ako tokom odnosa ne koristim kondom?
  Hvala u napred

  #6196 Reply
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Lana,

  ukoliko ih pravilno uzimate – šanse su male.

  #6249 Reply
  m a r i j a
  Учесник

  Koristim Yaz pilule 4 godine. Ovaj mesec sam kasnila sa uzimanjem pilula, ali ne duže od 12 sati, a 24 dan sam imala nezaštićen odnos. Da li postoji mogućnost za trudnoću? Ako postoji, da li treba da preskočim naredne četiri placebo i odmah započnem sa novim pakovanjem?
  Pozdrav!

  #6275 Reply
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Marija,

  trebalo bi da ste zaštićeni.

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
Одговор на: Moguca trudnoca?
Ваши подаци:

Call Now Button
,

COVID-19 -MERE PREVENCIJE U ORDINACIJI PALMOTIĆEVA

Poštovani pacijenti,

U ordinaciji Palmotićeva, usled epidemiološke situacije, uveli smo brojne predostrožnosti i pregleda pacijenata u toku trajanja pandemije koronavirusom.

Radi zakazivanja pregleda potrebno je da pozovete broj 0637787411

Sigurnost naših pacijenata, osoblja i posetilaca uvek je naš glavni prioritet.

Usled trenutne situacije nismo u mogućnosti da pružimo potpuni dijapazon usluga. Nadamo se da je ovaj problem jednim delom moguće rešiti putem telemedicine, kako bi mogli da pružimo što veću pomoć našim pacijentima u vremenu kada je odlazak kod lekara ograničen. Molimo Vas da popunite upitnik kako bi što bolje organizovali medicinsku pomoć svima kojima je potrebna.

Srdačno,

Tim ordinacije Palmotićeva
Da li je telemedicina potrebna?