Postavite pitanje ginekologu
Dragi pacijenti,
Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link
ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.
Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva
-
Zadnju menstruaciju sam imala 3.8. U subotu, 8.8. dečko i ja smo se mazili i simulira ismlo seks preko odeće. On je imao bokserice i šorc, a ja helanke i donji veš. Posle misionarske poze( bili smo obučeni i za vreme i posle) videla sam da su mi helanke u predelu vagine mokRE. Dečkov šorc je bio suv. Otišla sam u wc i videla da su mi i gaćice mokre. Pošto nisam imala druge, morala sam da ostanem u tim narednih nekoliko sati. Mnogo se plašim trudnoće i nikada nisam imala odnos. Da li su moje gaćice bile mokre od dečkove sperme(iako je njegov šorc bio suv) ili od znoja jer smo posle simuliranja bili jako oznojani? I ako su kojim lsučajem moje gaćice bile mokre od dečkove sperme, mogu li da zatrudnim tako jer sam nosila i nakon par sati? Da napomenem, kada su mi se helanke i gaćice usušile na tom mestu gde su bile morke nije bila nikakva fleka niti miris malo drugačiji za razliku od mog sekreta koji uvek ostavlja fleke.
Niste mogli da zatrudnite preko odeće. Ukoliko u budućnosti planirate odnose a ne planirate trudnoću, obavezno koristite neki vid zaštite.