Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Mogućnost trudnoće

Почетак Forum Ginekologija Mogućnost trudnoće

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #1740 Reply
  jagodica97
  Учесник

  Zadnju menstruaciju sam imala 3.8. U subotu, 8.8. dečko i ja smo se mazili i simulira ismlo seks preko odeće. On je imao bokserice i šorc, a ja helanke i donji veš. Posle misionarske poze( bili smo obučeni i za vreme i posle) videla sam da su mi helanke u predelu vagine mokRE. Dečkov šorc je bio suv. Otišla sam u wc i videla da su mi i gaćice mokre. Pošto nisam imala druge, morala sam da ostanem u tim narednih nekoliko sati. Mnogo se plašim trudnoće i nikada nisam imala odnos. Da li su moje gaćice bile mokre od dečkove sperme(iako je njegov šorc bio suv) ili od znoja jer smo posle simuliranja bili jako oznojani? I ako su kojim lsučajem moje gaćice bile mokre od dečkove sperme, mogu li da zatrudnim tako jer sam nosila i nakon par sati? Da napomenem, kada su mi se helanke i gaćice usušile na tom mestu gde su bile morke nije bila nikakva fleka niti miris malo drugačiji za razliku od mog sekreta koji uvek ostavlja fleke.

  #1741 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Niste mogli da zatrudnite preko odeće. Ukoliko u budućnosti planirate odnose a ne planirate trudnoću, obavezno koristite neki vid zaštite.

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
Одговор на: Mogućnost trudnoće
Ваши подаци:

Call Now Button