Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

mogucnost trudnoce

Почетак Forum Ginekologija mogucnost trudnoce

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #1874 Reply
  jagodica97
  Учесник

  Zadnju menstruaciju sam imala 4.10. Ciklusi su mi 30-32 dana. 16.10. Decko i ja smo se medjusobno zadovoljavali i ja sam drzala njegov penis u ruci. Kada sam izvadila ruku, ona je bila mokra od deckove sperme. Obrisala sam ruku suvom maramicom i decka tim rukama dirala po njegovim rukama. 10tak minuta kasnije od je njegove prste gurnuo u moju vaginu.Njegova ruka je bila suva. Cele prosle nedelje bilq sam pod jakim stresom zbog polaganja i jako sam se uplasila. U petak, 23.10. Na gacicama sam imala braon, crvenkast sekret kao zadnji dan menstruacije. Kada sam se obrisala na papiru nije bilo nista. Sutra dan nista nije bilo na ulosku ali kada sam se obrisala na papiru je bio belo smedja sluz. I od nedelje mi nista nije islo vise.Mnogo se plasim trudnoce inace sam nevina.. Grudi su mi teske kao kad treba da dobijem ali me ne bolu,ni bradavice mi nisu izrazene. Da li je moglo da dodje do trudnoce na gore navedeni nacin i zasto mi je isla takva sluz?

  #1876 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Takvim putem je skoro nemoguće zatrudneti. Sluz koju ste imali je najverovatnije sluz koja se javlja oko ovulacije.Ipak ukoliko Vam bude kasnila menstruacija uradite test na trudnoću.

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
Одговор на: mogucnost trudnoce
Ваши подаци:

Call Now Button