Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

mogucnost trudnoce?

Почетак Forum Kontracepcija i siguran seks mogucnost trudnoce?

Гледање 1 чланка - 1 до 3 (од 3 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #2725 Reply
  anasimic
  Учесник

  Pozdrav, danas mi je krenula menstruacija veoma malo, i kada sam to videla imala sam odnose sa deckom.(danas u toku dana je menstruacija sve normalno) Kada je izvadio videli smo da je kondom pukao, ali ne na onom delu kod glavica gde je onaj prostor za spermu, nego malo iznad tog dela. Da li postoji mogucnost trudnoce? Jos on misli da je izvadio na vreme, pre ejakulicije, ali ako nije, da li je moguce da je neki spermatozoid prosao kroz tu rupu?

  • Ова тема је промењена 3 years, 10 months раније од стране anasimic.
  #2731 Reply
  Jelena8888
  Учесник

  Postovani, imala sam odnose krajem juna ili pocetkom jula, posle sam dobila redovnu menstruaciju u julu, ali u avgustu mi kasni već 19 dana. Plašim se da nisam trudna? A pritom nemam nikakve simptome osim nadutosti koja me prati već 4,5 dana u donjem delu stomaka kod besike, pa malo panicim da mi nije porastao stomak.

  #2734 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Ukoliko sumnjate uradite test na trudnoću.

Гледање 1 чланка - 1 до 3 (од 3 укупно)
Одговор на: mogucnost trudnoce?
Ваши подаци:

Call Now Button