Postavite pitanje ginekologu
Dragi pacijenti,
Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link
ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.
Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva
-
Poštovani,
Decko i ja imali smo odnos prvi dan plodnih dana, na pocetku 15 sek bez zastite te smo stavili kondom. Decko je svrsio u kondom, kasnije smo provjerili i kondom nije pukao i nije bio ostecen te je 100% svrsio u kondom. to je bio jedini odnos taj dan. Zatim smo imali odnos zadnji dan plodnih dana isto 15 sek bez zastite te smo stavili kondom i decko je svrsio u njega i kondom je bio ispravan. Nakon 2 sata opet smo imali odnos ali odmah sa zastitom. Zanima me postoji li mogucnost trudnoce i jesam li mozda trebala popiti tabletu za dan poslije, jer decko nije ejakulirao u mene niti ista. Menstruacija mi je uvijek bila redovita, no jedan period se javljala ranije i sada je vec duze vrijeme opet redovna. Zadnju sam imala 17.05. Menstruacija mi se javlja svakih 28-29 dana nekad kasni zbog stresa zbog obaveza, te traje 5 dana. Zabrinuta sam jer sam citala svakave stvari po formumima te sam se vama odlucila obratiti. Hvala.
Poštovana,
ne bi trebalo da bude problema. Ipak ukoliko Vam menstruacija bude kasnila, uradite test na trudnoću.
Postovani ovog meseca menstruacija mi je kasnila tri dana ,cetvri dan sam dobila islo mi dva dana i treci malo braon iscedka.Imam grceve s tim sto ranije nisam skoro nikad imala sada su konstanti .Interesuje me koji razlog moze da bude pre nego sto stignem da odem na pregled ? Unapred hvala
Najverovatnije hormonalni poremećaj. Zakažite pregled kod ginekologa.
imao sam nezasticen odnos sa devojkom 2 dan menstrualnog ciklusa, svrsio sam i ona je to odmah ispisala, i da li je ona trudna? Hvala.
Ukoliko joj bude kasnila sledeća menstruacija neka uradi test na trudnoću.