Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Moj problem koji ne znam kako drugacije da resim

Почетак Forum Ginekologija Moj problem koji ne znam kako drugacije da resim

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #5503 Reply
  Kristina Petković
  Учесник

  Zdravo, imam jedno verovstno glupo pitanje ali sam zabrinuta i uplasena pa sam zbog toga odlucila da se javim na ovaj nacin.
  Prvi put sam imala odnos pre 4meseci. U pitanju je bio zensko zenski odnos. Dakle svodio se na to da je meni usao samo prst i osetila sam da je himen probusen. Medjutim nije bilo ni kapi krvi tada. Ponovilo se to jos mozda 2 ili 3 puta, ni tada nije bilo krvi. Sad ovako, to nije najveci problem, znam da moze i bez togaali od pre 4 meseca pa i dan danas ja nisam imala ciklus. Ranije sam imala taj problem ali se u poslednje 2 godine to regulisalo i imala sam redovan ciklus. Medjutim sada se plasim da nije mozda nesto poremeceno, da se nisam povredila i postoji li mogucnost da se himen u stvari nije ni probusio? Takodje, plasim se da odem kod ginekiloga jer nisam dovoljno otvorena i nisam spremna za takvu vrstu pregleda osim ultrazvuka..
  Nadam se da cu dobiti Vas odgovor.
  Ps. Vranjanka sam pa ne zamerite ako je poruka neispravno napisana.
  Srdacan pozdrav i sve najlepse Vam zelim!
  Kristina (1997.godiste)

  #5504 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Poštovana Kristina,

  što se tiče opisanog problema on nije povezan sa odnosima koje ste opisali. Izostanak menstruacije od 4 meseca bi svakako trebalo ispitati – javite se ginekologu kako bi se uradio ultrazvučni pregled i kako bi dobili dalje savete.

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
Одговор на: Moj problem koji ne znam kako drugacije da resim
Ваши подаци:

Call Now Button
,