Natekle grudi - Ginekološka Ordinacija Palmotićeva - Beograd

Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Natekle grudi

Почетак Forum Ginekologija Natekle grudi

Ова тема садржи 2 одговора, има 3 гласа и последњи пут је ажурирана од стране  dr Djordje Petkovic 1 година, 11 месеци раније.

Гледање 1 чланка - 1 до 3 (од 3 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #2736 Одговор

  nake96
  Учесник

  Pozdrav!!
  Imao sam odnos sa mojom devojkom 23.08, devojka mi je bila nevina. Krvarila je 3-4 dana posle odnosa i krvarenje je prestalo. Sada mi je rekla da su joj grudi natekle vec 3 dana, dali su joj otekle zato sto treba da dobije ili su to rani znaci trudnoce. Tokom odnosa nisam nosio zastitu ali nisam ni ejakulirao u njoj, zapravo nisam uopste ejakulirao. Dali je moguce da zatrudni od presemene tecnosti? I posle koliko dana mozemo da uradimo test da budemo sigurni da nije trudna?
  Hvala unapred!!!!

  #2737 Одговор

  kikicas1987
  Учесник

  Pozdrav,

  treba da dobijem za deset dana, nemam bolne grudi, ali sam napipala na desnoj dojci kao neku plocicu? Da li je to opasno? Pregledam se ginekoloski u Vasoj ordinaciji, planiram i na pregled dojki da dodjem.

  Hvala Vam.

  #2750 Одговор

  dr Djordje Petkovic
  Главни мајстор

  Poštovana, potrebno je da se uradi pregled dojki i eventualno ultrazvuk dojke.

Гледање 1 чланка - 1 до 3 (од 3 укупно)
Одговор на: Natekle grudi
Ваши подаци:
 
,