Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Odnos

Почетак Forum Plodni dani Odnos

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #3917 Reply
  Marija Jovanovic
  Учесник

  Postovanje.
  Imala sam menstruaciju od 10.02 do 17-18.02, imala sam odnos 02.03 kada je decko svrsio u mene, i tako svaki dan do 06.03 kada sam se vratila za Srbiju danas (10.03) sam uradila test i bio je negativan, da li postoji mogucnost da sam trudna?
  Ili da sacekam jos koju nedelju pa da ponovo proverim pomocu testa za trudnocu?
  Hvala unapred.

  #3921 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Postoji. Sačekajte još nedelju dana i ponovite test. Srećno!

  #4060 Reply
  Leona Vajagic
  Учесник

  Moj ciklus traje izmedju 26 i 32 dana kako pamtim u protekle 2 godine sto sam belezila. Ovog meseca sam imala odnos bez zastite ali prekinut i uradila test za trudnocu onaj sto detektuje 25 jedinica hcg 32 dana pa posle i 34 dana ciklusa i oba puta je negativan. Ima li sanse da sam trudna jer jos nisam dobila danas je 35 dan ciklisa? Drugo pitanje je posto sam danas imala odnos ima li sanse da su mi sada plodni dani s obzirom da je ovo 35 dan ciklusa ? I pila sam ciprofloksacin pocetkom ciklusa zbog urinarne infekcije da li ima sanse da mi zato kasni?

  #4063 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Ukoliko je prošlo više od petnaest dana nakon odnosa test bi trebalo da bude tačan. Kako bi utvrdili uzrok kašnjenja menstruacije- javite se ginekologu.

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
Одговор на: Odnos
Ваши подаци:





Call Now Button
,