Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Orvagil tablete

Почетак Forum Ginekologija Orvagil tablete

Ова тема садржи 5 одговора, има 3 гласа и последњи пут је ажурирана од стране  dr Djordje Petkovic 1 година, 7 месеци раније.

Гледање 1 чланака - 1 до 6 (од 6 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #4682 Одговор

  Minela Muratovic
  Учесник

  Htela sam da vas pitam imam ustanovljeno od svog ginekologa da imam bakterijsku vaginozu. Pila sam par dana tu terapiju pa sam prestala,da li sada mogu ponovo da nastavim da terapijom jer trenutno osecam samo svrab.?

  #4703 Одговор

  dr Djordje Petkovic
  Главни мајстор

  Potrebno je da se uzmu kontrolni brisevi pre nego što počnete ponovo sa terapijom.

  #5075 Одговор

  Mica

  Postovani , zanima me da li orvagil umanjuje dejstvo tableta za kontracepciju samo u toku terapije ili je kontracepcija za taj mesec oslabljena? U pitanju su Jenine tablete za kontracepciju. Hvala!

  #5092 Одговор

  dr Djordje Petkovic
  Главни мајстор

  Umanjenje kontraceptivnog efekta je neznatno (ako ga uopšte ima). Ukoliko želite dodatnu zaštitu koristite kondom tokom meseca u kom ste koristili Orvagil tablete.

  #5432 Одговор

  Milica

  dobila sam terapiju orvagil vaginalete. jos uvek nisam klpocela sa koriscenjem, ali mi se od jutros javilo blago tackasto krvarenje jer pijem kontraceptivne pilule, i mislim da je zbog toga. da li smem da pocnem sa terapijom orvagil iako imam tackasto lrvarenje ili da sacekam?

  #5436 Одговор

  dr Djordje Petkovic
  Главни мајстор

  Možete da počnete ukoliko nije u pitanju menstruacija i ne krvarite obilno.

Гледање 1 чланака - 1 до 6 (од 6 укупно)
Одговор на: Orvagil tablete
Ваши подаци:

Call Now Button
,