Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Pad pa Porast Hcg?

Почетак Forum Ginekologija Pad pa Porast Hcg?

Гледање 1 чланка (од 1 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #14599 Reply
  Jasmina G
  Учесник

  Poštovani!

  S’ obzirom da sam u strahu i grču.tražim pomoć i odgovore sa više strana.
  Naime, otkrila sam trudnoću vrlo rano, otprilike 4 nedelja(HCG 247), par dana nakon toga sam posetila doktora, koji je na Uz video tačkicu (jer je jos rano), imala sam tada rozikast sekret, naznaku krvarenja ali doktor je rekao da to možda nije nista strašno, čekala sam oar dana, da bih nakon nuzde videla svežu krv… ((Spontani), sledeci dan odem uradim analizu krvi (Hcg 83), posetila drugog doktora, potvrdila da nema meška, i da pratimo.
  Međutim odradim Hcg ponovo koji se povećao na oko 94…. To je ono sto me plaši, jer sam nakon 2 dana (danas) opet uradila test Hcg i oko 120 je nivo. I za 2 dana idem opet.

  Interesuje me, koliko može biti strašno i komplikovano ako čekam tako iz dana u dan i da li je normalno da.nivo Hcg padne pa raste??

  Izvinjavam se zaista na toliko opširnnoj poruci ali sam zaista zabrinuta, a takođe želim da uskoro opet ostanem u drugom stanju.

  Hvala na odgovoru

Гледање 1 чланка (од 1 укупно)
Одговор на: Pad pa Porast Hcg?
Ваши подаци:

Call Now Button