Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Pilula escapelle

Почетак Forum Trudnoća Pilula escapelle

Ова тема садржи 3 одговора, има 4 гласа и последњи пут је ажурирана од стране  dr Đorđe Petković 1 година, 4 месеци раније.

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #5479 Одговор

  dajananesa
  Учесник

  Popila sam pilulu Escapelle nakon 70 sati od nezasticenog odnosa, jer sam se iskreno dvoumila. Zanima me kolika je efikasnost nakon toliko vremena… hvala unapred !

  #5480 Одговор

  dr Djordje Petkovic
  Главни мајстор

  Poštovana, što se duže čeka efikasnost je manja. Za svaki slučaju uradite test na trudnoću 3 nedelje nakon popijene tablete.

  #5852 Одговор

  Redpepper
  Учесник

  Dragi Doktore,
  30/03 sam imala nezasticen odnos i nakon sat i po vremena sam popila Escapelle. Menstruacija pre odnosa je bila 16/03. Menstruaciju sledeću sam dobila 10/04, vece pre ocekivane. Ciklusi su mi 26 dana. Nakon toga sam radila kucne testove da budem sigurna. Testovi su radjeni 18/04, 22/04, 30/04 i 07/05 i svi su radjeni prvim jutarnjim urinom. Svi su bili negativni. Radila sam i par testova u tim danima popodne i oni su čak bili negativni.
  Trebala sam dobiti drugu menstruaciju 06/05 ali je ni danas na 07/05 nisam dobila. (I jutros sam uradila test i bio je opet negativan).
  Da li je moguće da kasni zbog hormona iako je Escapelle uzeta pre više od mesec dana i odnos je bio pre više od mesec dana? Nije bilo drugih odnosa nakon toga. Činilo mi se da je menstruacija nakon Escapelle bila manja u obimu ali dovoljna da se nose ulošci i tamponi.
  Zanima me zašto mi sada kasni? I da se trudnoca iskljucuje na osnovu svih negativnih testova gde ni jedan nije uradjen prerano?
  Hvala

  #5859 Одговор

  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Moguće je da kasni zbog pilule. Prema uputstvu proizvođača u svakom slučaju bi trebalo da uradite test na trudnoću 3 nedelje od uzimanja pilule. Zbog izostanka menstruacije javite se ginekologu kako bi se utvrdio razlog kašnjenja ciklusa.

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
Одговор на: Pilula escapelle
Ваши подаци:

Call Now Button
,