Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Pilula za dan posle

Почетак Forum Kontracepcija i siguran seks Pilula za dan posle

Ова тема садржи 12 одговора, има 9 гласова и последњи пут је ажурирана од стране  Andjelka Petovic 1 седмица, 1 дана раније.

Гледање 1 чланака - 1 до 13 (од 13 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #8667 Одговор

  Aleks

  Zdravo. Imam pitanje vezano za pilulu za dan posle. Popila sam je pre 5 dana,i danas dobila krvarenje, blago I braonkasto, menstruaciju bi trebalo da dobijem tek za dve nedelje. Zanima me zbog cega se tacno javlja to krvarenje izmedju,I kako se onda kasnije moze javii menstruacija ukoliko je escapella sprecila sa se javi ovulacija? Kako uopste to funkcionise? I ako se javlja to blago krvarenje,da li je to znak da je pilula delovala,ili nema veze sa tim?
  Unapred hvala

  #8707 Одговор

  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Aleks,

  nije moguće znati da li je pilula delovala ili ne. Savetuje se da uradite test 3 nedelje nakon popijene pilule za svaki slučaj. Sto se tiče ostalog dela Vašeg pitanja, bojima se da je odgovor suviše opširan za ovaj forum.

  #9006 Одговор

  Jelena Cakic
  Учесник

  Dobar dan! Imam pitanje vezano za Escapelle pilulu za dan posle. Naime, imala sam nezasticeni odnos (noc izmedju 12.i 13.maja) kad su mi bili neplodni dani po kalendaru. Jer je poslednja menstruacija bila 2.-6.maja. Iako nije bilo ejakulacije u meni, iz straha sam popila Escapelle 13.maja popodne.
  Medjutim, juce 18.maja sam imala dva nezasticena odnosa a pritom takodje nije decko ejakulirao u meni. Pa je moje pitanje, da li smem da popijem jos jednu pilulu, jer je proslo nesto malo vise od 24h a plodni su dani.
  Inace, danas se pojavilo i oskudno krvarenje,dakle nedelju dana od popijene pilule.

  #9071 Одговор

  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Pošovana Jelena,

  nije preporučljivo uzimati pilulu dva puta u toku jednog ciklusa.

  #9351 Одговор

  Stojanka Simeunović
  Учесник

  Poštovani,
  Imala sam rizičan odnos 01.06. Odmah sutradan sam popila Escapelle pilulu za dan posle, u vremenu od 12h. Međutim, pošto me je glava izuzetno bolela taj dan odmah nakon pilule sam popila i tabletu Nimulid za glavobolju. Moje pitanje je da li je moguće da Nimulid utiče na dejstvo pilule?
  Pri tom, da napomenem, bila sam u plodnim danima u vreme odnosa…

  #9619 Одговор

  Flower Flower1
  Учесник

  Postovani,
  31. maja imala sam zasticen odnos medjutim kondom je pukao i ejakulacija je bila unutra. Popila sam escapelle sat vremena nakon odnosa, medjutim prvi dan menstruacije trebao je da bude 28.jun i sada tri dana kasni.
  Test za trudnocu je negativan.
  Da li menstruacija kasni zbog pilule ili je ipak moguce da sam trudna uprkos testu?
  Hvala.

  #9644 Одговор

  Nevena Djokic
  Учесник

  Ciklus mi je prosao 13.juna. Dan kasnije imala sam nezasticen odnos i sutradan sam popila escapelle. Nakon 4 dana sam prokrvarila. I danas mi i dalje traje to krvarenje. Nije obilno. To vec traje vise od 15 dana. Sta bi to trebalo da znaci i zbog cega je tako ?

  #9705 Одговор

  dr Đorđe Petković
  Учесник

  @stojanka – ne.

  @Flover Flower 1 – moguće je i jedno i drugo.

  @nevena Đokić – Moguće je da bude od pilule.

  #9787 Одговор

  Tamara

  Postovani,
  Imala sam rizican odnos 5.dana menstrualnog ciklusa.Sutradan sam nakon 17h od odnosa popila Escapelle pilulu,i jos 2 jasmin tablete.Da li je moguce da jasmin tablete mogu da smanje dejstvo pilule za dan posle?

  #9822 Одговор

  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Ne bi trebalo.

  #9932 Одговор

  laganica
  Учесник

  Postovani,

  Danas sam imala sam rizican odnos sa momkom (oboje imamo 21g). Menstruaciju sam imala 12. Jula sto bi znacilo da sam u plodnim danima (ciklus traje oko 32 dana). Uzela sam EllaOne pilulu iz apoteke. Da li ce pilula delovati ako sam u plodnim danima, ili je dan ovulacije?

  #10056 Одговор

  Milica Bozickovic
  Учесник

  Postovani,poslednja menstruacija mi je bila 26 juna. Sa suprugom je doslo do pucanja kondoma gde sam u roku od 30 sati popila tabletu dan posle to je bilo 5.jula. medjutim ista stvar nam se desila i 10. jula. Nisam popila tabletu a sada sam trudna. interesuje me da li to utice na plod ili se trudnoca desila drugi put. da li je moguce ostati trudan posle tablete dan posle. Unapred hvala

  #10069 Одговор

  Andjelka Petovic
  Учесник

  Poštovani,imala sam odnos sa dečkom 7.jula i kondom nam je pukao, mi nismo to primetili i on je ejakululirao u mene, nakon 12h sam popila pilulu dan posle, i sledeceg dana 8.jula sam kao dobila tj. prvi dan je išla kao neka mala rozikasto-crvenkasta sekret a onda 4 dana normalno kao menstruacija koja ide mi neredovno i u tom periodu sam i trebala da dobijem jer je 7.jul bio vec 30. dan od poslednje mentruacije, a sada sam primetila kao neku roze sektret, a inače sam imala prvi odnos u zivotu od poslednje mentruacije i drugarice su mi rekle da se i njima desilo slicno prvog dana mentruacije od kad su imale prvi odnos, neki savet?

Гледање 1 чланака - 1 до 13 (од 13 укупно)
Одговор на: Pilula za dan posle
Ваши подаци:

Call Now Button
,