Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Pilula za dan posle escapella

Почетак Forum Kontracepcija i siguran seks Pilula za dan posle escapella

Гледање 1 чланка - 1 до 3 (од 3 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #10722 Reply

  Zanima me da li na pilulu za dan posle – escapell utice lek od 600mg argifen koji u sebi sadrzi ibuprofena? Dal moze da umanji dejstvo pilule? S obzirom da me je mucila glavobolja i bol u stomaku morala sam popiti lek al onda sam se uplasila dal utice na popijenu pilulu.

  Hvala Vam na odgovoru!

  #11600 Reply
  Marija Pesic
  Учесник

  Prethodna dva dana sam imala nezasticene odnose i jutros zanima me da li ja mogu danas ili sutra da popijem pilulu (tabletu) za dan posle da li ce me ta jedna pilula zastititi od trudnoce?

  Hvala vam na odgovoru!

  #12502 Reply
  Anna123
  Учесник

  Postovani, dan nakon nezasticenog odnosa bez ejakulacije uzela sam pilulu za dan posle. Treci dan nakon toga osetila sam mucninu, povracala par puta, i zatim od tad imala temperaturu 3 dana, sa time da sam treci dan primetila malo krvi pri brisanju. Interesuje me da li je ovo sve povezano sa pilulom i da li je trudnoca moguca?

Гледање 1 чланка - 1 до 3 (од 3 укупно)
Одговор на: Pilula za dan posle escapella
Ваши подаци:

Call Now Button