Postavite pitanje ginekologu
Dragi pacijenti,
Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link
ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.
Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva
-
Imam poprilično neredovan menstrualni ciklus,a pre otprilike 2 dana imala sam nezaštićen seksualni odnos,s tim da mi je u tom trenutku ciklus kasnio već jedan dan….da li bi trebala da uzmem pilulu za dan posle i da li je moguća trudnoća? Hvala unapred
Poštovana Anja,
pri nezaštićenim odnosima postoji mogućnost trudnoće.
Dobar dan imam vrlo redovan ciklus na 25 dana.Zadnju menstruaciju sam dobila 2.2 i nakon toga sam spavala sam momkom 12.2 i on nije svrsio u mene.Nakon 2h sam popila tabletu za dan posle.Zatim sam 20.2 imala krvarenje koje je trajalo 4-5 dana tamno smedje/crvene boje kao i obicno kada imam menstruaciju samo ne toliko bolno kao inace.Da li je to bila menstruacija i koliko je sigurno da nisam trudna?Kada mogu da ocekujem sledecu?srdacan pozdrav
Poštovana Nakele,
moguće je da dodje do poremećaja ciklusa usled pilule. Savetuje se da za svaki slučaj uradite test na trudnoću 3 nedelje nakon popijene pilule.
Dobar dan, htela bih da vas pitam kolike su sanse za trudnocom, poslednja menstruacija je bila 1.4.ne zasticen odnos sam imala 5 i7. 4. Da li da popijem tabletu, jel ce imati posledica ako je mozda vec doslo do oplodnje?
Poštovana Milice,
šanse postoje. Ukoliko želite dodatnu zaštitu – uzmite pilulu.