Почетак › Forum › Kontracepcija i siguran seks › Pitanja u vezi kontracepcije
- This topic has 20 одговора, 11 гласова, and was last updated 1 month раније by Katarina Stojković.
-
АуторЧланци
-
dr Djordje PetkovicМодератор
@ Poštovana Emma, u tom slučaju javite se vaskularnom hirurgu kako bi se utvrdilo da li je sve u redu.
@Tijana, poslušajte Vašeg ginekologa.MarinaГостPostovani,
Pijem microgynon pilule, da li je potrebna dodatna zastita tokom odnosa u periodu od 7 dana bez pilula?
Hvala,
MARINAMilana KrasicУчесникPostovani, pijem kontraceptivne pilule pola godine, redovno i svaki dan u isto vreme. Htela san Vas pitati, da li je potrebna dodatna zastita u toku sedam dana kada pravim pauzu zbog menstrualnog ciklusa. Ne mislim na zastitu od infekcija.. nego od nezeljene trudnoce.
KatarinaГостZdravo hitno je. Koristim Diane 35 po prvi put od prvog dana mentrualnog ciklusa a danas je vec 3 dan pauze jel postoji mogucnost da sam trudna ako sam ih koristila po propisu tacno u minut svaki dan. I da li moze da se ejakulira unutra ( dva puta se desilo ) da li pilule sprecavaju trudnocu i tad? Hitno je
suzana radivojevicУчесникPostovani,
Da li se tokom uzimanja kontraceptivnih pilula, zbog policisticnih jajnika, moze istovremeno uzimati i myo-inositol kao suplement?
Hvala unapred na odgovoru.kristina7УчесникPoštovani, ispila sam prvu kutiju Logest pilula i javili mi se jako oskudno krvarenje koje traje vec 5 dana, u pitanju je braon iscedak, a cista krv je prilikom odlaska u toalet, ali nemam uobicajeno menstrualno krvarenje kao do sada. Da li je to normalna pojava zbog pilula ili trebam da se brinem? Hvala Vam unapred na odgovoru
Katarina StojkovićУчесникPoštovani,
Već 4. godina, odnosno od svoje 16., pijem antibebi pilule zbog loših hormona, najpre zbog povećanih testosterona. A sve se to odrazilo kroz masnu kožu i problematičnu, i na licu, i na telu, povećanu maljavost.. Prvih godinu dana sam pila Diane35, a od tada pa sve do dan-danas Daylette. Ginekolog mi je rekao da ću kontraceptivne pilule da pijem sve dok ne budem odlučila da ostanem u drugom stanju. Meni je to malo suludo, pa me zanima da li bih smela da prestanem sa pijenjem istih kada ispijem poslednju kutiju?
Hvala unapred,
Katarina- Овај одговор је промењен 1 month раније од стране Katarina Stojković.
-
АуторЧланци