Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Pitanje u vezi kontracepcije

Почетак Forum Kontracepcija i siguran seks Pitanje u vezi kontracepcije

Означено: 

Гледање 1 чланака - 1 до 14 (од 128 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #2873 Reply
  Snezana
  Гост

  Pijem antibejbi pilule veci pola godine ali sam poslednu kutiju kad sam pila jedno vece sam zaboravila da popijem i popila sam tek unutru, ali dobila sam menstreaciju na vrene 30.10.2016.da li je moguce zatrudneti posto sam odnose imala tog dana kad sam zakasnila sa pijanjem tableta. Hvala u napred na odgovoru

  #2875 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Šansa je mala.

  #3610 Reply
  Marina Irsevic
  Учесник

  Postovani,imam jedno pitanje u vezi sa koriscenjem kontracepcijkih pilula.Pijem duze vreme jasmin i sve je u redu samo me zanima da li treba da se pravi pauza sa koriscenjem pilula od jedno mesec dana?Ili se mogu konstantno koristiti bez pravljenja pauza?

  #3620 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Nije potrebno da pravite pauzu dok ne planirate trudnoću.

  #3644 Reply
  dzoey
  Учесник

  Poštovani doktore!
  Molio bih Vas da mojoj devojci i meni pomognete oko odabira najbolje kontracepcije (osim kondoma). Naime, ona je stjuardesa i viđamo se svakih mesec i po do 2 meseca (samim tim imamo i polni odnos) na njenom odmoru koji traje 5 dana. Koja nam je najbolja opcija za kontracepciju? Da li da uzima kontraceptivne pilule bez prestanka iako se nekad ne vidimo i po 2 meseca?

  I još bih Vas molio da nam pomognete oko kontracepcije koju da koristimo ovaj mesec. Poslednja menstruacija joj je počela 7.1. ove ogdine. Ona dolazi 17.1. i ostaje do 22.1. tako da ćemo imati odnose u periodu kad je ona plodna (po mom nekom proračunu) 🙂 Šta predlažete da koristimo ovaj mjsec, a šta predlažete da koristimo u narednim mesecima?
  S poštovanjem i velika HVALA!

  #3668 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Ovaj mesec koristite kondom, od sledećeg meseca može početi sa nekim kontraceptivnim tabletama.

  #3673 Reply
  dzoey
  Учесник

  A da li ona sme da koristi kontraceptivne tablete mesec kad cemo se videti, a iduci mesec kad se necemo videti da pauzira i ne uzima tablete, pa onda opet treceg meseca uzima i tako…?
  ili da jednostavno pije sve vreme tablete bez obzira hoćemo li se videti ili ne?
  hvala lepo 🙂

  #3675 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Pije tablete bez obzira da li ćete se videti ili ne.

  #3757 Reply
  Tamara8
  Учесник

  Postavani,zelim da Vas pitam i treba mi jako hitno odgovor. Zelim da pocnem da uzimam antibebi pilule e sad me zanima koje su najbolje i kad pocinje dejstvo pilula npr. ako danas popijem da li su odmah danas pocele da deluju tj. koliko treba da pocne da deluje ? Nikad do sada nisam uzimala pilule.

  #3762 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Potrebno je da prođe 7 dana kako bi pilule počele da deluju. Što se tiče koje su najbolje za Vas, o tome porazgovarajte sa Vašim ginekologom.

  #3768 Reply
  sandra14
  Учесник

  Postovani, planiram da pocnem da uzimam kontraceptivne pilule. Zanima me da li moze da se uzme prvi put iako nije prvi dan ciklusa? Hvala unapred.

  #3794 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  U principu može. Savetuje se ipak da se počinje sa uzimanjem između prvog i petog dana ciklusa.

  #3799 Reply
  sandra14
  Учесник

  Posle koliko dana sam zasticena ako ne uzmem izmedju prvog ili petog dana ciklusa?

  #3803 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Posle 7 dana.

Гледање 1 чланака - 1 до 14 (од 128 укупно)
Одговор на: Pitanje u vezi kontracepcije
Ваши подаци:

Call Now Button
,

COVID-19 -MERE PREVENCIJE U ORDINACIJI PALMOTIĆEVA

Poštovani pacijenti,

U ordinaciji Palmotićeva, usled epidemiološke situacije, uveli smo brojne predostrožnosti i pregleda pacijenata u toku trajanja pandemije koronavirusom.

Radi zakazivanja pregleda potrebno je da pozovete broj 0637787411

Sigurnost naših pacijenata, osoblja i posetilaca uvek je naš glavni prioritet.

Usled trenutne situacije nismo u mogućnosti da pružimo potpuni dijapazon usluga. Nadamo se da je ovaj problem jednim delom moguće rešiti putem telemedicine, kako bi mogli da pružimo što veću pomoć našim pacijentima u vremenu kada je odlazak kod lekara ograničen. Molimo Vas da popunite upitnik kako bi što bolje organizovali medicinsku pomoć svima kojima je potrebna.

Srdačno,

Tim ordinacije Palmotićeva
Da li je telemedicina potrebna?