Почетак › Forum › Ginekologija › Plodni dani
- This topic has 18 одговора, 6 гласова, and was last updated 1 year, 3 months раније by Sofija.
-
АуторЧланци
-
Ana D.Гост
Dobijam redovno na 28 dana,nekad 27 .Poslednji ciklus mi je bio 24.07 a nezasticen odnos 05.08.Da li sam bila u plodnim danima?Da li postoji mogucnost trudnoce?Hvala
dr Djordje PetkovicМодераторPostoji mogućnost trudnoće. Ukoliko Vam bude kasnila menstruacija, uradite test na trudnoću.
Sara StamenkovicУчесникZdravo,poslednja menstrucacija bila je 01.03.2017. A odnos 23.03. Da li postoji sansa za trudnocu?
dr Djordje PetkovicМодераторPostoji.
Milica StojilkovićУчесникPostovani, prvi dan menstruacije mi je bio 23.06.2017. Menstruacija u proseku traje 3-4 dana, a dobijam redovno na 31-33 dana. Nezasticen odnos je bio 30.6 i 1.7., da li postoji sansa za trudnocu?
Hvala na odgovoru. Pozdrav
dr Djordje PetkovicМодераторPostoji. Ukoliko Vam bude kasnila menstruacija uradite test na trudnoću.
IvanamГостPostovani, poslednja menstruacija je bila 26.10. Imam redovan ciklus od 28 dana. Koristim trakice za pracenje ovulacije, medjutim, vec 6 dana su negativne. Da li postoji mogucnost da ovulacija kasni? Unapred hvala.
dr Djordje PetkovicМодераторPostoji ili da je izostala. Najsigurniji metod je folikulometrija.
Maja Milutinovic PaukovicУчесникDobar dan.Ja imam jedno pitanje.Meni nikad nije bila redovna menstruacija nikao devojka a ni sad kao zena.Iako sam majka jedne devojcice i posle nje sam imala kiretazu ni tad mi se nije ustabilila menstruacija.Prosli meces sam dobila dva dana radije a sad ovaj mesec mi kasni 4 dana.Imala sam odnose ali je muz svaki put reagovao i izvadio na vreme.Imam jako velike bolove u grudima,imam osecaj da me bubrezi bole.Sekret mi je pre par dana curio kao lud a sad se skroz smanjio a ne dobijam jos.Po kalendaru menstrualnom sam trebala dobiti 18-tog ali nisam.Daa li mozete da mi date vase misljenje o cemu bi moglo da se radi.da samo dodam prosli mesec me je zakacio stomacni virus gde sam povracala i imala sam proliv,pila sam neke antibiotike.Da li mozete da mi kazete svoje misljenje sta bi moglo da bude.Hvala unapred
dr Djordje PetkovicМодераторPoštovana Majo, prvo uradite test na trudnoću a zatim se javite ginekologu.
Maja Milutinovic PaukovicУчесникDoktore da li vi to meni pokusavate da kazete da sam trudna? I imam jos jedno pitanje.Ja sam prosli mesec posle menstruacije imala stomacni virus i pila sam Orvazil tabletu da li mi ona moze poneriti menstrualni ciklus? Ja sam naduvena i imam grceve u stomaku koji su praceni sa gasovima,ne znam da li je nesto opasno,bojim se samo neke bolesti nedaj Boze.Hvala unapred.
dr Djordje PetkovicМодераторPoštovana Majo,
preporučujem da uradite test na trudnoću kako bi isključili taj segment priče. Ne sugerišem ništa, samo predlažem sledeće korake.
Maja Milutinovic PaukovicУчесникOke doktore,hvala vam puno.Javljam rezultate.Da li bi mogla sad ovih dana da uradim test ili da sacekam dve nedelje?
dr Djordje PetkovicМодераторBolje je da sačekate.
-
АуторЧланци