Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Polygynax vaginalete

Почетак Forum Ginekologija Polygynax vaginalete

Гледање 1 чланка - 1 до 3 (од 3 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #6812 Reply
  tijanaaaa
  Учесник

  Postovani, imam 20 godina i ne tako davno sam stupila u polne odnose. Bila sam na ginekoloskom pregledu, ginekolog je izvrsio pregled spekulumom i bimanuelno (bez brisa i PAPA testa) takodje sam snimala i jajnike. Pozalila sam se da sumnjam da sam imala kandidu pre nego sto cu zakazati pregled ali to je proslo samo, za 4 dana. Simptomi su bili samo crvenilo i sirast sekret, bez svraba i peckanja. Sada nemam nikakve tegobe i doktor je rekao da je sve u redu. Medjutim prepisao mi je 6 vaginaleta Polygynax. Da li je to radi preventive ili se daje iz drugih razloga zato sto mi nije jasno zasto ako je sve u redu. Ili mi je to preporucio zato sto koristim antibiotik za eserihiju koju imam u urinu? Hvala Vam unapred!

  #6813 Reply
  tijanaaaa
  Учесник

  I jos jedno pitanje, u uputstvu vaginaleta pise da se ne sme koristiti kondom dok traje terapije, da li to znaci da su odnosi dozvoljeni, ali bez kondoma?

  #6847 Reply
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Tijana,

  Vaš lekar zna zašto Vam je prepisao terapiju. Ja na žalost ne mogu odgovoriti na Vaše pitanje.

Гледање 1 чланка - 1 до 3 (од 3 укупно)
Одговор на: Polygynax vaginalete
Ваши подаци:

Call Now Button