Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Polygynax vaginalete

Почетак Forum Ginekologija Polygynax vaginalete

Гледање 1 чланака - 1 до 5 (од 5 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #6812 Reply
  tijanaaaa
  Учесник

  Postovani, imam 20 godina i ne tako davno sam stupila u polne odnose. Bila sam na ginekoloskom pregledu, ginekolog je izvrsio pregled spekulumom i bimanuelno (bez brisa i PAPA testa) takodje sam snimala i jajnike. Pozalila sam se da sumnjam da sam imala kandidu pre nego sto cu zakazati pregled ali to je proslo samo, za 4 dana. Simptomi su bili samo crvenilo i sirast sekret, bez svraba i peckanja. Sada nemam nikakve tegobe i doktor je rekao da je sve u redu. Medjutim prepisao mi je 6 vaginaleta Polygynax. Da li je to radi preventive ili se daje iz drugih razloga zato sto mi nije jasno zasto ako je sve u redu. Ili mi je to preporucio zato sto koristim antibiotik za eserihiju koju imam u urinu? Hvala Vam unapred!

  #6813 Reply
  tijanaaaa
  Учесник

  I jos jedno pitanje, u uputstvu vaginaleta pise da se ne sme koristiti kondom dok traje terapije, da li to znaci da su odnosi dozvoljeni, ali bez kondoma?

  #6847 Reply
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Tijana,

  Vaš lekar zna zašto Vam je prepisao terapiju. Ja na žalost ne mogu odgovoriti na Vaše pitanje.

  #16352 Reply
  Tina
  Гост

  Postovani,
  Dobila sam pozitivan nalaz za ureaplasmu kao i povecan sekret jer mi je kicma kriva i materica spustena, sekret se talozi i stvara ranicu.
  Zanima me da li je polyginax sve sto mi treba da izlecim ureaplasmu jer citam svuda da moraju da se piju antibiotici, ali je meni doktorka rekla da smo sve pokrili polyginaxom?

  #17109 Reply
  Nevena
  Гост

  Draga Tina,
  isto sam bila pozitivna na ureaplazmu u oktobru. Izlecila sam je uz polygynax vaginalete i antibiotik dovicin. Medjutim, pre dva dana opet imam sekret zelenkaste boje kao i kad sam imala ureaplazmu. Kakva su tvoja iskustva? Nadam se da su ti ove vaginalete pomogle.

Гледање 1 чланака - 1 до 5 (од 5 укупно)
Одговор на: Polygynax vaginalete
Ваши подаци:

Call Now Button