Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Posledice korišćenja kontraceptivnih pilula

Почетак Forum Kontracepcija i siguran seks Posledice korišćenja kontraceptivnih pilula

Гледање 1 чланка (од 1 укупно)
  • Аутор
    Чланци
  • #11059 Reply
    reizen
    Учесник

    Poštovani, imam 23 godine i pijem Yaz pilule za kontracepciju već skoro 4 godine. Pre korišćenja i u toku prve 2 i po godine korišćenja ovih pilula imala sam izrazito kovrdžavu kosu. Međutim, poslednjih godinu i po dana počela sam da primećujem da mi se lokne dosta opuštaju i da kosa uopšte neće da se uvije kao pre, iako nije oštećena niti sam menjala rutinu održavanja. Mojoj majci se takođe desilo da su joj se lokne opustile nakon trudnoće i porođaja. Da li je moguće da tablete zbog hormona koje sadrže utiču na kosu i da li postoji šansa da mi se kosa vrati na staro ako prestanem da ih koristim?

Гледање 1 чланка (од 1 укупно)
Одговор на: Posledice korišćenja kontraceptivnih pilula
Ваши подаци:

Call Now Button
,

COVID-19 -MERE PREVENCIJE U ORDINACIJI PALMOTIĆEVA

Poštovani pacijenti,

U ordinaciji Palmotićeva, usled epidemiološke situacije, uveli smo brojne predostrožnosti i pregleda pacijenata u toku trajanja pandemije koronavirusom.

Radi zakazivanja pregleda potrebno je da pozovete broj 0637787411

Sigurnost naših pacijenata, osoblja i posetilaca uvek je naš glavni prioritet.

Usled trenutne situacije nismo u mogućnosti da pružimo potpuni dijapazon usluga. Nadamo se da je ovaj problem jednim delom moguće rešiti putem telemedicine, kako bi mogli da pružimo što veću pomoć našim pacijentima u vremenu kada je odlazak kod lekara ograničen. Molimo Vas da popunite upitnik kako bi što bolje organizovali medicinsku pomoć svima kojima je potrebna.

Srdačno,

Tim ordinacije Palmotićeva
Da li je telemedicina potrebna?