Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Prerana menstruacija

Почетак Forum Ginekologija Prerana menstruacija

Означено: 

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #3566 Reply
  Milla
  Учесник

  Poštovani,

  Imam 21. godinu i pojavio se jedan problem. Naime, redovno sam dobila menstruaciju 10.12. Posle dve nedelje sam se razbolela, dobila sam virus gripa i bila pod antibiotskom terapijom i terapijom za astmu. 25.12. sam ponovo dobila menstruaciju, iako je trebalo da dobijem tek posle 25-26 dana. Međutim, ponovo sam dobila menstruaciju 06.01. Inače imam redovne menstruacije i ovo mi se prvi put desilo. Pošto sam sklona anemiji, posebno sam se zabrinula. Da li mi možete reći ima li razloga za zabrinutost?

  #3567 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Ne bi trebalo, ali ipak se javite ginekologu kao bi se utvrdilo da li je sve uredu.

  #4274 Reply
  Mila Petrović
  Гост

  Imam 12 godina i dobila sam prvu menstruaciju prošle godine.U početku je bila normalna i dešavala se na 28 dana,ali u poslednje vreme dobijam na po 16-17-18 dana.Jako sam zabrinuta a ne bih želela da posećujem ginekologa…Da li mi možda možete reći šta se dešava?

  #4291 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Poštovana Mila,

  u prve 2 godine od menarhe (prve menstruacije) dopušteno je da imate neredovne cikluse. Ukoliko je krvarenje obilnije – najbolje je da se javite ginekologu.

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
Одговор на: Prerana menstruacija
Ваши подаци:

Call Now Button