Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Prestanak uzimanja pilula

Почетак Forum Kontracepcija i siguran seks Prestanak uzimanja pilula

Ова тема садржи 5 одговора, има 3 гласа и последњи пут је ажурирана од стране  dr Đorđe Petković 2 дана, 11 сати раније.

Гледање 1 чланака - 1 до 6 (од 6 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #3607 Одговор

  Ana1111
  Participant

  Da li je moguce prestati sa koriscenjem pilula u bilo kom trenutku ili se mora ispiti do kraja pakovanje? I da li je potrebno proci neko vreme od poslednjeg odnosa pa da se onda prekine sa uzimanjem tableta da bih bila zasticena?

  #3621 Одговор

  Preporuka je da se popiju do kraja. Nakon što prestanete da ih pijete niste više zaštićeni.

  #4105 Одговор

  Julija

  Postovani,
  Prestala sam sa uzimanjem kontraceptivnih pilula i vec je proslo nedelju dana od prestanka menstruacije, ali jos uvek imam tackasto krvarenje. Da li je to normalno?

  #4110 Одговор

  Može biti normalno. Ukoliko se nastavi – javite se ginekologu.

  #4485 Одговор

  Sladjana

  Pocela sam da pijem Diana35 peti dan menstruacije i pila ih cetiri dana. Bilo mi je jako muka pa sam ih prestala piti. Molim Vas za misljenje. Da li cu dobiti menstruaciju normalno na 25 ti dan ili su mi se sad poremetili hormoni. Kada mogu da ocekujem menstruaciju. Hvala

  #4491 Одговор

  Poštovana Slađana, nije moguće odrediti tačno kada će Vam doći menstruacija. Ukoliko Vam bude kasnila više od nedelju dana – javite se ginekologu.

Гледање 1 чланака - 1 до 6 (од 6 укупно)
Одговор на: Prestanak uzimanja pilula
Ваши подаци:
 
,