Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Promena na grlicu

Почетак Forum Operativna ginekologija Promena na grlicu

Ова тема садржи 6 одговора, има 3 гласа и последњи пут је ажурирана од стране  dr Đorđe Petković 5 месеци, 1 седмица раније.

Гледање 1 чланака - 1 до 7 (од 7 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #7755 Одговор

  Jovana Jovanovic
  Учесник

  Pre 2 godine mi je otkrivena promena na grlicu materice. Isla sam kod jedne doktorke, zatim kod druge. Kolposkopski nalaz je manje vise isti svaki put. Promena zahvata skoro ceo grlic sem ivica. Radila sam bris vaginalnog sekreta, hpv tipizaciju, bakterioloski bris, papa i sve je bilo uredno. Bipsija je bila cin 1. Sada nakon 6 meseci doktorka hoce da ponovim biopsiju i prekontrolisem hormone i nakon toga da konačno uklonim laserski tu promenu jer se nije smanjila a ni prosla sama od sebe. Da li mislite da je to ispravno? Ne bih da cekamo vise jer se nista ne menja, a u strahu sam da ako vec ne ide na bolje, da ne krene na gore.

  #8162 Одговор

  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Jovana,

  poslušajte Vašu doktorku.

  #8798 Одговор

  Jeca Tomic
  Учесник

  Postovani, pre 6 meseci sam radila ultrazvuk nalaz uredan, I papa test koji nije uspeo jer je bilo puno sekreta. Tada sam imala zeleni sekret svrab I neprijatan miris. Juce sam posle 6 mes. Radila kolposkopiju I video je da imam promenu na grlicu, opisao je kao ranicu. A ja sam istrazivala nalaz I videla da je napisao AW epitel. Poslao me je da radim briseve Hpv, I polnih dr bolesti kao I vaginalni bris. Moji simptomi su intezivan svrab, zeleni sekret neprijatnog Mirisa. Ponekad bol ispod pupka. Mada brine me taj AW. Ali dr mi nista nije precizirao.

  #8799 Одговор

  Jeca Tomic
  Учесник

  Postovani, pre 6 meseci sam radila ultrazvuk nalaz uredan, I papa test koji nije uspeo jer je bilo puno sekreta. Tada sam imala zeleni sekret svrab I neprijatan miris. Juce sam posle 6 mes. Radila kolposkopiju I video je da imam promenu na grlicu, opisao je kao ranicu. A ja sam istrazivala nalaz I videla da je napisao AW epitel. Poslao me je da radim briseve Hpv, I polnih dr bolesti kao I vaginalni bris. Moji simptomi su intezivan svrab, zeleni sekret neprijatnog Mirisa. Ponekad bol ispod pupka. Mada brine me taj AW. Ali dr mi nista nije precizirao. Molim za odgovor

  #8803 Одговор

  dr Đorđe Petković
  Учесник

  AW epitel je ta ranica koju Vam je doktor naveo.

  #8811 Одговор

  Jeca Tomic
  Учесник

  Mozete li mi reci da li to ne mora biti opasno u mom slucaju jer sam preplasena cekajuci rezultate? Srdacan poz

  #8816 Одговор

  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Ne mora biti opasno.

Гледање 1 чланака - 1 до 7 (од 7 укупно)
Одговор на: Promena na grlicu
Ваши подаци:

Call Now Button
,