Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Promena pilula

Гледање 1 чланака - 1 до 5 (од 5 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #5841 Reply
  gazela
  Учесник

  Poštovani,

  Imam 40 godina, nepušač, zdravih životnih navika, normalne telesne težine. Godinama koristim Logest pilule koje inače dobro podnosim, interesuje me da li bih mogla da predjem na Jeanine pilule prvenstveno zbog svog kozmetskog efekta koje imaju s obzirom da imam jako masnu kožu?
  Unapred zahvaljujem na odgovoru.

  #5842 Reply
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana gazela,

  s obzirom da Vam logest odgovara, ne bi savetovali da prelazite na druge pilule koje Vam možda neće odgovoarati.

  #6789 Reply
  anavojka
  Учесник

  Poštovani,

  imam 35 godina, koristim Yasmin unazad 5 godina, u poslednjih godinu dana i više javile su se tegobe u vidu suvoće vagine, bolnih odnosa, svraba. Bila sam više puta na pregledima zbog ovih tegoba i nalazi su uvek uredni, radila sam briseve koji su bili uredni, koristila razne vrste propisanih vaginaleta i krema i ništa nije pomoglo. Da li je moguće da Drospirenon izaziva ova neželjena dejsta leka? Da li bi promena tableta ublažila ili rešila tegobe?

  Unapred zahvalna.

  Srdačan pozdrav.

  #6809 Reply
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana,

  potrebno je da se javite ginekologu kako bi se dogovorili o eventualnom prestanku uzimanja pilula na neko vreme a zatim eventualno uraditi hormonski status (ukoliko uzrok Vaših tegova nije nađen).

  #9870 Reply
  Marina
  Гост

  Do sada sam koristila pilule Logest a sada sam presla na Microgynon, ali nisam odmah pocela nakon zavrsenog pakovanja Logesta nego sam pravila pauzu od 7 dana. Zanima me da li je nivo zastite isti s obzirom da sam pogresno uzela pilule? Hvala unapred

Гледање 1 чланака - 1 до 5 (од 5 укупно)
Одговор на: Promena pilula
Ваши подаци:

Call Now Button
,

COVID-19 -MERE PREVENCIJE U ORDINACIJI PALMOTIĆEVA

Poštovani pacijenti,

U ordinaciji Palmotićeva, usled epidemiološke situacije, uveli smo brojne predostrožnosti i pregleda pacijenata u toku trajanja pandemije koronavirusom.

Radi zakazivanja pregleda potrebno je da pozovete broj 0637787411

Sigurnost naših pacijenata, osoblja i posetilaca uvek je naš glavni prioritet.

Usled trenutne situacije nismo u mogućnosti da pružimo potpuni dijapazon usluga. Nadamo se da je ovaj problem jednim delom moguće rešiti putem telemedicine, kako bi mogli da pružimo što veću pomoć našim pacijentima u vremenu kada je odlazak kod lekara ograničen. Molimo Vas da popunite upitnik kako bi što bolje organizovali medicinsku pomoć svima kojima je potrebna.

Srdačno,

Tim ordinacije Palmotićeva
Da li je telemedicina potrebna?