Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Propuštena pauza između kutija

Почетак Forum Kontracepcija i siguran seks Propuštena pauza između kutija

Ова тема садржи 1 одговор, има 2 гласа и последњи пут је ажурирана од стране  dr Djordje Petkovic 2 године, 6 месеци раније.

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #4082 Одговор

  Jelena

  Poštovani,
  U nedostatku potrebnih informacija od strane mog lekara, popila sam 3 kutije Diane 35 bez prestanka. Terapija mi je propisana usled hormonskog disbalansa i acne vulgaris. Treću kutiju sam prestala da pijem pretprošlu noć, odnosno, sinoć sam započela novu kutiju, dakle, samo jedna tableta iz nove kutije je popijena. Moje pitanje glasi da li smem da prestanem danas da pijem tu tek započetu kutiju, kako bih dobila menstruaciju u narednih 7 dana, pa da započnem ponovo terapiju kasnije ili da završim i ovu novu kutiju do kraja, pa onda da pauziram? Ukoliko nastavim tekuću kutiju, menstruacija bi mi se pojavila sledećeg meseca na moru, što mi nikako ne odgovara, a i plašim se da nije bezbedno s obzirom da nisam dobila menstruaciju već dva meseca.
  Hvala Vam na utrošenom vremenu.
  Pozdrav.

  #4091 Одговор

  dr Djordje Petkovic
  Главни мајстор

  Poštovana Jelena,

  možete prestati kako bi dobili menstruaciju a kasnije nastavili.

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
Одговор на: Propuštena pauza između kutija
Ваши подаци:

Call Now Button
,