Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Rana trudnoca?

Почетак Forum Trudnoća Rana trudnoca?

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #4269 Reply

  Zadnju mens. Sam imala 25. 04. I sad mi kasni vec nekoliko dana. Radila sam test koji je pozitivan i isla sam privatno kod lekara na UZ kaze da se nesto nazire al nema jos ploda,i da se vidi malo zadebljanje. U nalazu pise u kavumu suspektan gestaciski mesak bez za sada vodljivog embriona,do 3mm u dijametru.ovo mi nije prva trudnoca al malo sam uplasena pa vas molim za pomoc i neki savet. Unapred hvala.

  #4283 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Poštovana Branislava,

  Ponovite ultrazvuk za nedelju dana, verovatno je suviše rana trudnoća da bi se videla na ultrazvučnom pregledu.

  #4448 Reply
  sanjica93
  Учесник

  Postovani hitno mi treba vase misljenje….U prosli ponedeljak sam bila na uz, trudnoca potvrdjena, 6n 2d, rad srca bebe postoji, ali ja sam preplasena:( Sem osetljivih grudi i povecanih nemam nikakve simptome , bas nikave, kao da nisam trudna 🙁 Da li treba da brinem? Kontrola zakazana tek 5.8. POMOZITEEEE

  #4454 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Ne bi trebalo da brinete. Neke žene osete simptome trudnoće tek kasnije, a Vi već imate neke simptome (osetljive grudi).

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
Одговор на: Rana trudnoca?
Ваши подаци:

Call Now Button