Smedj iscedak nakon menstruacije

Home – Medical Forumфорум Ginekologija Smedj iscedak nakon menstruacije

Tagged: 

Viewing 14 posts - 15 through 28 (of 74 total)
  • Author
    Elena
    Guest

Poštovani,

Zadnju menstruaciju sam dobila 29.10. (prije toga je bila 1.10.) Ciklus mi je redovan (28 +-2) a menstruacija mi traje 4-5 dana. Međutim, zadnja 2 dana iako je prestala u sredu pojavljuje se tamnija krv, ne obilna i ne stalno, a imam i blage skoro neosjetne bolove u stomaku. Sta to moze znaciti?
    Hvala unapred

dr Djordje Petkovic
    Participant

POštovana Elena,

najverovatnije nije ništa značajno. Ukoliko se nastavi – javite se ginekologu.

Sandra
    Guest

Postovani

Poslednja menstruacija mi je bila 03.11-07.11. Sledeca je trebala da bude 01.12 ali mi je kasnilo 12 dana. Test je radjen,negativan je. Trinaesti dan se pojavio braon sekret koji se nastavio krvlju normalne boje. Zanima me da li je to normalno i da li postoji mogucnost trudnoce(znam da se i tada krvari)uzimajuci u ozbir da je bila prisutna dijareja jedan dan i blaga prehlada(korisceni lekovi aspirin i flonivin). Unapred hvala

dr Djordje Petkovic
    Participant

Poštovana Sandra, ukoliko sumnjate na trudnoću – ponovite test.

Tanja
    Guest

Postovani, potreban mi je vas savet. Imam 47 godina i uvek sve redovno bez problema. Nikad nisam imala nikaku upalu. Nikad nisam koristila pilule za kotracepciju. Prvi put posle redovnog normalnog ciklusa par dana posle javlja se smedji , tamno bordo sekret iskljucivo pri koristenju toaleta i trajao je 5 do 6 dana. Neki dan intezivnije neki slabije. Obzirom da mi se tako nesto prvi put dogadja ne znam odakle da krenem pa mi je potreban savet.

dr Djordje Petkovic
    Participant

Poštovana Tanja,

javite se ginekologu kako bi se utvrdilo o čemu se radi.

Minnie
    Participant

Postovani, od pre 4 dana imam uzasan svrab vagine kao i natecenost. Od danas je poceo i tamno braon iscedak. Ovog meseca sam vec dobila menstruaciju u periodu od 12.-18.1. Proslog meseca nisam dobila uopste, zbog prevelikog stresa tj. poremecaja hormona. Bila sam bolesna i pila antibiotik nedelju dana do pre neki dan, pa me interesuje da li moze da bude nesto ozbiljno ili pak samo bakterije ili gljivice s obzirom da mi se ovo desavalo i jedanput, dvaput ranije posle ispijanja antibiotika ali ne bas u ovolikoj meri?

dr Djordje Petkovic
    Participant

Poštovana Minnie,

potrebno je da se javite ginekologu kako bi se uzeli brisevi.

Valentina Kojic
    Participant

Poštovani

Porodila sam se prirodnim putem 02.11.2017 , dojilja sam, prvu menstruaciju sam dobila 26.01.2018, bila je normalna kao i pre trudnoće, ništa neuobičajeno,trajala 5 dana… 10.02 sam uočila braon iscedak, nema ga puno, bez mirisa, svraba itd koji traje već dva dana, da li je uobičajena pojava i šta može biti.. ?

dr Djordje Petkovic
    Participant

Može biti. Ukoliko se nastavi – javite se ginekologu.

marina
    Guest

Poštovani,
    imam 25 g. između menstruacija, otprilike od 10.-17. dana ciklusa javlja mi se braon iscedak sa malo sukrvice, u poslednjih godinu dana.Nemam bolove nikakve, ni svrab. Menstruacije su uglavom bez bolova i nisu obilne.Nemam odnose. Prije nekoliko godina imala sam istu situaciju, ginekolog je rekao da je zbog stresa. Da li mi možete dati neki savet? Hvala

dr Djordje Petkovic
    Participant

Poštovana Marina,

nemate potrebe za brigom.

Tanja
    Guest

Molila bih vas da mi prokomentarisete nalaze hormona radjene 4 dana ciklusa:
    Fsh 1,62 U/L
    Lh 1,79 U/L
    Prolaktin 57 mlU/L
    Estradiol 148.4 pg/ml.
    Imam 47 godina redovne cikluse na 28-30 dana, normalno krvarenje.

Miljana
    Guest

Poštovani,
    Menstruacija mi je trajala 7 dana, 2 nakon prestanka javila se krv, ali braon boje, uz povremene bolove kao da me nešto bode ali ne spolja, već iznutra, i blago peckanje prilikom obavljanja kraće nužde. Da napomenem da imam mozaik, ranicu, ba grliću materice, ali doktor kaže da ne pravi nikakve probleme.
    Savet?

Viewing 14 posts - 15 through 28 (of 74 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
,
Call Now Button