Smedj iscedak nakon menstruacije

Home – Medical Forumфорум Ginekologija Smedj iscedak nakon menstruacije

Tagged: 

Viewing 14 posts - 43 through 56 (of 74 total)
  • Author

Poštovana Slađana,

nije moguće odgovoriti bez pregleda.

Aneta
    Guest

Postovani,
    21(22)12.2018 sam dobila menstruacijo,trajala je do 25.12.2018.Bila je čisto normalna za rasliku od pre gde 3.dan menstruacije mi je obilnija,sada je bila čisto normalna.Zadnji nezaščiteni odnos smo imali 3 januarja 2019.Braon iscedek je začeo 5 januar I trajalo je do 7 januar I tada je bio svetli i čisto nedtao.Težave nisam nikakve imala niti bolečine.Stresa isto nije bilo.E sad pošto radimo na bebu samo me zanima ima li tu nekih pozitivnih odgovora da če se nešto lepo desiti okoli tega ili samo se nadamo bezveze 😊.Hvala vam puno za odgovora.

Aneta
    Guest

Poštovani,
    Oprostite zabiravila sam da napišem da cikluse imam redovne na 27 ali 28 dana.
    Hvala

Andjelija
    Guest

Postovani,
    Poslednju menstruaciju sam imala od 5.1 do 12.1. Menstruacija je bila obilna i bilo je par ugrusaka krvi. 14.1. Sam imala nezasticeni odnos. 19.1 mi se pojavio braonkasti iscedak i osecam blagi svrab. Ima li razloga za brigu? Sta to moze biti?

@Aneta – Poštovana Aneta, ukoliko sumnjate na trudnoću – uradite test.

@Andjelija – za svaki slučaj uradite test na trudnoću.

Tinja
    Participant

Postovani,
    vec drugi mesec nakon menstruacije mi se javlja braon iscedak koji traje negde do ovulacije. Ranije mi se to nije desavalo. Naglasavam da su mi ciklusi uredni i da nemam nikakvih problema. Moje pitanje je da li je to neko ciscenje nakon menstruacije i da li je to moze biti posledica nekog stresa? Hvala unapred.

Poštovvana Tinja,

moguće je i od stresa. Ukoliko se ponavlja, javite se ginekologu.

Marija
    Guest

Pozzdrav,menstruaciju sam imala 18.04-28.04 i nakon 13 dana sam je opet dobila znaci 11.05 i jos mi traje,samo sto je sad smedji iscjedak.. Inace do prije mjesec dana imala sam uredno,u razmaku od 25 do 30 dana.. Zanima me da li je nesto opasno u pitanju?

Poštovana Marija,

najverovanije nije.

Milica
    Guest

Poštovani,
    imam problema sa niskim progesteronom zbog čega pijem utrogestan 100mg već 6mjeseci od 14 do 23 dana ciklusa.U decembru sam 8 dana primala injekcije za izazivanje porođajnih bolova jer sam imala nešto na “zidu”matrice.Sad je sve u redu.Danas mi je 20 dan od početka ciklusa,upravo sam uočila braonkasti iscjedak.Kontrolu sam trebala obaviti nakon sljedećeg ciklusa,kad ponovo uradim nalaze! Unaprijed Hvala!

Poštovana Milice,

koje je Vaše pitanje?

Milica
    Guest

Interesuje me Vaše mišljenje?Unaprijed Hvala.

Jelena Vujic
    Participant

Postovanje,
    Moja situacija je, imala sam od 25.5.-30.5.,i 3.6. imala sam zasticen odnos i primetila sam nakon sat vremena rozikasto braon sekret,obilan bas. Pa me zabrinulo, inace je malo pojacan vec neko vreme pre menstruacije,al smaatram normalnim.
    Ne znam da li ima razloga za brigu,imam ozbiljan problem da idem kod lekara za sitnice.
    Reedovno sve dobijam,nisam imala vise partnera i uvek zasticen odnos.
    Hvala Vam

MARINA SARIC
    Guest

Imam 35 godine porodila sam se pre godinu dana dobila sam menstruaciju posle 11 meseci cim sam prestala da dojim bebu…mene brine braonkasta krv posle menstruacije dobila sam 16 juna trajala mi inace 3 do 4 dana 5 i posle 4 dana pojavi mi se braon na gacicama? Treba li da brinem ili je to ostalo?

Viewing 14 posts - 43 through 56 (of 74 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
,
Call Now Button