Home – Medical › Forumфорум › Ginekologija › Smedj iscedak nakon menstruacije
Tagged: Zabrinuta :(
- This topic has 73 replies, 18 voices, and was last updated 2 years, 1 month ago by dr Đorđe Petković.
-
AuthorPosts
-
8. July 2019. at 10:43 #9699dr Đorđe PetkovićParticipant
Poštovana Jelena, javite se ginekologu.
Poštovana Marina, ukoliko se ne ponovi, ne bi trebalo da bude problema.
13. August 2019. at 19:58 #10067dragana 28GuestPostovani, imam 28 goxina, ridula sam dcoje dece prirodnim putem. Imala oroblem sa stitnom posle 1. porodjaja. medjutim sad se sve sredilo. Ali od kad sam rodila drugo dete svakog meseca od 15-20 dana prokrvarim braon iscedak,vec godinu dana malo krvi traje dan dva tri i posle na vreme dobijem menstruacija. Radila papa dobar, radila hormone stitne sve dobro, nikakve lekove ne pijem, na Uz sve ok. Imate li savet kako da pomognem seevi ?
17. August 2019. at 21:19 #10093EmilijaGuestDobar dan. Imam velikih ginekoloskih problema. Menstruacija mi je kasnila 2 meseca, dobila sam 04.08 i jos uvek je imam (17.08). Medjutim, menstruacija mi je zadnjih 4 dana braon-zeleno-zute boje i izrazito jako neprijatnog mirisa. Nazalost, u gradu u kom zivim cekacu na red do posete ginekologu jos 3 nedelje. Ako me mozete posavetovati bila bih vam zahvalna.
22. August 2019. at 21:39 #10116Tijana PantelicParticipantPostovani, vec drugi mesec za redom posle menstrualnog ciklusa , krece neki braon sekret. Nekad je potreban normalan ulozak, a nekad cak moze i samo dnevni. Taj braon iscedak traje vec nekih 10-tak dana. Inace nemam redovne. Nekad dobijem na svakih mesec dana , a nekad na 2-3 meseca. Zanima me sta to moze biti i imali razloga za paniku?
Unapred zahvalana .
21. November 2019. at 18:47 #10622SvetlanaGuestPoštovani,
Već 3 meseca mi se dešava da između ciklusa imam braon iscedak neprijatnog mirisa. Menstruacije su redovne, ali su i one izrazito neprijatnog mirisa. Rađen mi je ultrazvuk na kojem se nisu videle nikakve značajne promene, krv i mokraća su mi u redu. Ne znam šta više da radim. Tri meseca konstantno nosim uloške (dnevne i obične) i jako se neprijatno osećam zbog cele situacije. Nemam odnose zbog ovoga, a ne znam ni šta mi je ni šta da radim. Da li je to razlog za brigu i da li možete preporučiti nešto što mislite da bi pomoglo (ne naravno pilule, već nešto što npr. može bez recepta da se kupi kao prva pomoć)? Ginekolog mi je poslednji put rekao da je verovatno u pitanju poremećaj nivoa estrogena u organizmu, ali mi nije ništa prepisao.
Hvala unapred!16. January 2020. at 16:26 #10835AleksandraGuestPoštovani,
Ciklusi su mi redovni, 32-33 dana.
31.12. sam dobila i 15.1. mi se pojavila tamna mrlja (braon), samo se na obodu videla crvena boja. Isto se nastavilo i sledećeg dana.
Krvarenje nije obilno, naprotiv, ali sam zabrinuta jer se ovo prvi put dešava.26. February 2020. at 12:41 #10987MarijaGuestImala sam menstruacija ovog meseca koja je trajala 3 dana. Četvrtog i petog dana sam imala malo sveze providne krvi, bledo roze boje na toalet papiru. Nekada me malo boli levi jajnik, inace nemam nikakvih drugih problema. Da li to treba da me brine?
14. May 2020. at 16:05 #11519Jelena23ParticipantPostovani,
Duze od godinu dana pijem kontraceptivne pilule Jeanine. Od utorka (12.05.) je poceo da mi se pojavljuje braonkasti iscedak na donjem vesu, pre toga sam u subotu 02.05. imala nezasticeni odnos, a u sredu 06.05. sam sa pilulom zakasnila 6h. to je bila prva nedelja uzimanja pilule, novo pakovanje sam pocela u petak 01.05. a poslednja menstruacija mi je pocela 25.04. i zavrsila se 30.04. Nemam nikakve druge smetnje trenutno, ali sam pre mesec dana imala gljivicnu infekciju koja je lecena Canesten vaginalnim kremom. Zanima me da li ovaj iscedak moze da ukazuje na neke probleme ili na trudnocu?16. May 2020. at 21:02 #11537EsterGuestMenstruaciju dobijam na dvadeset Dana u martu Sam Isla na pregled ustanovljeno je da imam policisticne jajnike pilasam inofolik u martu I April menstruaciju su bile normalne I trajale of lpet do sest Dana u maju Sam dobila prvog I nakon dva Dana krenuli je obilno krvarenje da ugruscima na osmi ddan otisla Sam ponovo kod ginekologa jedna doktorica je rekla da se radi abrazija medjutim drugi lekar je rekao da ne da se uradi krvna slika da se urade hormoni stitna zlezda beta test pila Sam kapi da bi se zaustavilo krvarenje krvarenje je stalo nakon tri danade Sam posle dva Dana pojavio braonkasti sekret pa me zanima sta bi monglo biti sad upitanju
17. June 2020. at 18:26 #11798Aleksandra DjukicParticipantSandra
Molim za pomoć ciklus sam imala 8.6 bio je pred kraj 11.6 bilo je još jako malo krvi i braon iscedaka
Medjutim dečko je tada svrsio u mene nisam bila po računanju u plodnim danima niti ovulacija nakon sat vremena sam popila tabletu dan posle….onda sam nakon 6dana od popijene tablete dobila krvarenje malo jedan dan u stomaku kao kockanje pred ciklus i danas drugi dan braon iscedaka da li je tableta odradila svoje ciklus naredni treba da dobijem 6.7 unapred hvala30. June 2020. at 08:15 #12015ana03ParticipantPoštovani, imam 17 godina. Za sada mi je dijagnostikovan blagi hormonski dizbalans,sa povišenim nivoom testosterona. Takođe, imam policistični jajnike i insulinsku rezistenciju. Menstruacije su bolne i neredovne i traju od 7 do 10 dana,a period između dve menstruacije je oko 44-45 dana. Ovog meseca sam imala menstruaciju od 19. do 27.juna,a 29.sam primatila smeđ iscedak. Inače, imam problematičnu i osetljivu kožu i akne,kao i malo izraženije dlačice na stomaku i donjem delu leđa. Pretpostavljam da je to zbog povišenog testosterona.Takođe želim da navedem da sam seksualno aktivna i da već godinu dana nisam menjala partnera. Da li je ovako nešto normalno? Da li je u mojim godinama potrebna hormonska terapija ili neka druga s obzirom na ono što mi je dijagnostikovano.
Hvala unapred.15. July 2020. at 17:22 #12274NebicaGuestZdravo. Imala sam menstruaciju od sad 09.07-13.07. Normalna menstruacija. Kasnila samo dva dana. Medjutim sam jutros (dva dana nakon menstr.) spazila na dnevnom ulosku i na toalet papiru braonkasto-crvenkast iscedak. Da li je to razlog za brigu? Porodila sam se carskim rezom prosle godine u junu. Nisam pre imala nikakve ciste niti bilo sta slicno.pozz
2. November 2020. at 22:47 #14222AndjelaGuestPostovani,
Imam insulinsku rezistenciju i policisticne jajnike i natavno neredovan ciklus skoro uvek.Poslednji ciklus je bio pre 5,5meseci. Skoro svaki mesec imam bolove kao pred menst,ali nista. Poslednjih mesec dana primetila sam belu sluz,kada mokrim i kada se obrisem maramicom(bela,rastegljiva,bez mirisa),a zatim pre 2 dana,pojavljuje mi se na vesu braon iscedak,sa tim i ta sluz.
Zbog PCOS i insul.rezistencije skoro da i nemam ovulaciju. Na poslednji ginekoloski pregled sam bila u januaru ove gofine,papa i grupa sekreta je bila u redu. Sta to moze biti?6. November 2020. at 15:49 #14285Nada Fazekas ViragGuestImala sam mensruaciju kasnila je bila je jača normalno imam pet dan ….posle par dana se pojavilo da mi ide jao malo ….radim nestajem puna sam stresa i nervoze vecinom bas u zadnje vreme
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.