Postavite pitanje ginekologu
Dragi pacijenti,
Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link
ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.
Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva
-
Postovani.Poslednja menstuacija mi je bila 18-og novembra(početak)i ovaj mesec mi je izostala.25-og decembra sam radila test koji se pokazao negativan.Jos uvek nisam dobila,ali danas mi se pojavio braonkast sekret na donjem vesu.Ima li razloga za brigu i sta dalje ciniti?Hvala Vam unapred.Aleksandra
Zdravo. Da li mi mozete objasniti zasto mi se desava sledece. Menstruacija je trajala od 12 do 17, 19-og sam imala odnose. Ali od 17 imam iscedak koji je pomesan braon iscedkom i providnom sluzi. Stres je prisutan. Pa me interesuje da li to moze biti opasno? I zasto se desava? Ne cesto ali po nekad se desi tako posle zavrsetka ciklusa.
Postovani,
Par dana nakon menstruacije primetim pojavu braonkastog sekreta, koji traje vec treci dan, takodje povremeno osetim bol u jajniku koji se redlektuje na kukove. U poslednjih mesec dana sam pod stresom koji nastaje zbog zdravstvenog stanja u kome sam i ispitivanja koja traju mesec dana, u predhodnom periodu sam dozivela i jake napade panike (nisu povezani sa ginekoloskim problemom), takodje na prepiruku lekara punih mesec dana uzimam bromazepam 1.5 mg, polivitaminsku terapiju, noplaza tablete za zeludac i brufen 400 mg za bolove. Hormoni stitne su provereni i uredu su, krvna slika takodje. Da li ima potrbe da se obratim ginekologu? Unapred Vam hvala na odgovoru
Poštovana Marija,
s obzirom na bolove, potrebno je da se javite ginekologu.