Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Spontani pobacaja bez kiretaze

Почетак Forum Trudnoća Spontani pobacaja bez kiretaze

Означено: 

Ова тема садржи 2 одговора, има 2 гласа и последњи пут је ажурирана од стране  Ivana Veizovic 11 месеци, 3 седмице раније.

Гледање 1 чланка - 1 до 3 (од 3 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #3374 Одговор

  Ivana Veizovic
  Учесник

  Postovanje,
  Imal bih jedno pitanje, procitala sam sve dosadasnje teme ali nisam pronasla odgovor,pa bih vam bila jako zahvalana na odgovoru.
  Poslednju menstruaciju sam imala 05.10.2016, a 15.11.2016 sam se javila na pregled jer sam radila kucni test na trudnocu koji je pokazao pozitivno, tada ni je utvrdjena rana trusnoca i prepisana folna kiselina. 23.11.2016 sam prokrvarila i javila se doktoru,gde sam primila Progesteron depo 250mg i da ga nastavim da primam na pet dana. 25.11.2016 sam se opet javila sa jacim krvarenjem i bolovima kao menstrualni radjen mi je ultra zvuk i njegov nalaz je: Uterus u AVF-u sa dexidualnom reakcijom i suspektnim nepravilnim gestacijskim meskom. U preselu fundesa ka ka zadnjem zidu miomatizona formacija promera 20.5x18mm. Ko trola za dva dana sa b-hcg nalazom. Nalaz je iznosio 187,5. Petm mi je kontrola bila za dva dana,jer mi je krenuo spontani,i receno mi je da je najbolje da ode prirodnim putem, radila sam jos dva nalaza b-hcg koji su bili 37,5, opet ultrazvucni pregked :St post ab spon ml lL, pa posle sedam dana nalaz je bio 1. Krvarila sam sa ugruscima oko sedam dana i krvarenje je stalo. Receno mi je da je sve samo otislo ,sto je po njima i dobro . I da ne moram da pravim pauz.Radili smo na novoj trudnoci,u vreme plodnih dana, i sad mi kasni dva dana, da li postoji mogucnost trudnoce, ili je ro kasnjenje zbog spontanog. Prva mi je trudnosa,pa sam zabrinuta. Svaki odgovor i savet mi je dobrodosao. Hvala unapeed.

  #3388 Одговор

  dr Đorđe Petković
  Главни мајстор

  Poštovana Ivana, moguća je i jedna i druga varijanta. Savet je da sačekate nekoliko dana i ukoliko ne dobijete menstruaciju- uradite betaHCG. Srećno!

  #3394 Одговор

  Ivana Veizovic
  Учесник

  Odradila sam danas test i on je negativan,mozda je precise rano uradjen. Hvala

Гледање 1 чланка - 1 до 3 (од 3 укупно)
Одговор на: Spontani pobacaja bez kiretaze
Ваши подаци:
 
,