Postavite pitanje ginekologu
Dragi pacijenti,
Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link
ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.
Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva
-
Postovani vec dva meseca pokusavam ostati u drugom stanju ali nam ne ide. Ranije sam pila antibebi pilule ali ima vec pet meseci kako ih ne koristim. Zanima me da li postoji mogucnost da se od njih nesto poremetilo ili je mozda u pitanju nesto drugo?
Najverovatnije je u pitanju nešto drugo. Potrebno je da se javite ginekologu kako bi se uradile potrebne analize.
Postovani! Molim vas da mi odgovorite da li zena koja ima redovnu menstruaciju na svakih 28 dana moze da ima neki od problema sa plodnoascu?
Imam policisticne jajnike i pocela bih da pijem diane 35 da bih mogla da ostanem u drugom stanju. Koliko meseci treba da pijem?
@Ivana – može.
@Andjela – potrebno je da se detaljno konsultujete sa Vašim ginekologom koji će Vam preporučiti dalju terapiju i lečenje.
Hormoni su mi:fsh-13•28 tsh-2•82 lh-4•67 estradiol-manji od 10pg\mol progesteron-0•70nmol\L prolaktin-596•5!moze li vto da se radi?
Poštovana Mirjana, to pitanje je potrebno da postavite u klinici u kojoj planirate da uradite VTO ili na komisiji RFZO.