Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Treba mi misljenje

Почетак Forum Ginekologija Treba mi misljenje

Ова тема садржи 1 одговор, има 2 гласа и последњи пут је ажурирана од стране  dr Đorđe Petković 2 седмице, 3 дана раније.

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #5668 Одговор

  Saki
  Учесник

  Zanima me da li mi mozete reci po simptomima koje imam o cemu se radi. Imam jednog partnera vec 2 godine i imamo redovan zasticen odnos. Pre nedelju dana prvi simptomi su mi bili pojacan sekret i mali bol a i svrab koji nije bio jak nego je brzo sam od sebe i prosao, posle su se pojavile neke male ranice na ulazu u vaginu, tacnije na malim usminama. Pocela sam da mazem Nystatin kremu i sve je proslo posle 5 dana i sve se vratilo u normalu. Nakon nekog perioda partner i ja smo pokusali da imamo seksualni odnos al je to bilo bolno i osecala sam tup bol. Sutradan su se opet pojavile te ranice u obliku tackica sa jedne strane usmina, ali jaci sekret nije. Da li mozda znate o cemu je rec i da li je do partnera ili mene? Da napomenem da nikad ranije nisam imala ni jedan ginekokoski problem niti infekciju ili slicno, kao ni partner. Samo mi treba neko okvirno misljenje na sta Vas asociraju ovi simptomi. Hvala unapred.

  #5669 Одговор

  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Saki,

  vaši simptomi ukazuju da je potrebno da se javite ginekologu.

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
Одговор на: Treba mi misljenje
Ваши подаци:
 
,