Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Treba mi misljenje

Почетак Forum Ginekologija Treba mi misljenje

Гледање 1 чланака - 1 до 14 (од 38 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #5668 Reply
  Saki
  Учесник

  Zanima me da li mi mozete reci po simptomima koje imam o cemu se radi. Imam jednog partnera vec 2 godine i imamo redovan zasticen odnos. Pre nedelju dana prvi simptomi su mi bili pojacan sekret i mali bol a i svrab koji nije bio jak nego je brzo sam od sebe i prosao, posle su se pojavile neke male ranice na ulazu u vaginu, tacnije na malim usminama. Pocela sam da mazem Nystatin kremu i sve je proslo posle 5 dana i sve se vratilo u normalu. Nakon nekog perioda partner i ja smo pokusali da imamo seksualni odnos al je to bilo bolno i osecala sam tup bol. Sutradan su se opet pojavile te ranice u obliku tackica sa jedne strane usmina, ali jaci sekret nije. Da li mozda znate o cemu je rec i da li je do partnera ili mene? Da napomenem da nikad ranije nisam imala ni jedan ginekokoski problem niti infekciju ili slicno, kao ni partner. Samo mi treba neko okvirno misljenje na sta Vas asociraju ovi simptomi. Hvala unapred.

  #5669 Reply
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Saki,

  vaši simptomi ukazuju da je potrebno da se javite ginekologu.

  #5896 Reply
  Saka87
  Гост

  Postovani doktore,

  Ne znam kako da objasnim problem.Od kad sam se vratila iz drzave gde higijena nije na zavidnom nivou, a bila sam tamo duze vremena, voda im je isto bila mutna…osecam skoro stalno svrab dole i gore pri stomaku, nekad pecenje…pre 6 meseci sam radila sve briseve i pregleda sve bilo ok..nisam imala odnose….a radila sam nalaze krvi i urina sad i ok…samo enzim za alergiju malo povecan…pocela sam da koristim pasu kremu i kanesten…od kanesten kreme cini mi se gore je..sta vi mislite?

  #5900 Reply
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Saka,

  potrevno je da ponovo uradite briseve kako bi se videlo da nije u pitanju neka ginekološka infekcija.

  #5901 Reply
  Saka87
  Гост

  Hvala vam hocu. Mislite da moze biti ginekoloska infekcija s obzirom da nisam imala odnose?

  #5904 Reply
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Moguće je.

  #5919 Reply
  Saka87
  Гост

  Postovani doktore,

  Sestra je radila sve briseve cerv.i vaginalno nisu izolovane patogene bakterije. Sekret III grupa i izolovano dosta polimorfonukl.u vag.i cerv.brisu.Od cega je to i smije li da uzima betaden vaginalete jer joj je dole crvenilo? Dr nije dao nikakvu terapiju.

  #5925 Reply
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Saka87,

  neka posluša svog ginekologa.

  #6057 Reply
  Saka
  Гост

  Menstr.mi je zavrsila u nedjelju.Juce i danas imam neki jedva primetan braon sekret.uzimam biljke neke za hormone. Sta mislite da je? Radila u oktobru sve nalaze uzv, papa prosl.godine,nemam odnose….

  #6062 Reply
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovna Saka, najverovatnije nije ništa značajno. Ukoliko se nastavi – javite se ginekologu.

  #6070 Reply
  saka
  Гост

  prestalo je.Mada mnoge kazu da im se pojavljuje bran posle menst. Zasto je to tako?

  #6166 Reply
  saka
  Гост

  Postovani doktore,
  Drugarica ima kao potkoznu bubuljicu velicine badema na usmini i ona kao da izvire iz koze.Okolo je nateceno i boli, svrbelo je juce.Ne moze da sjedi. Sta bi moglo biti? Uzv je radila u trudnoci, svi nalazi su bili u redu, nikad nikakvih problema. Kad vrsi manju nuzdu ne moze normalno toaletom da se obrise boli je.

  #6185 Reply
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Saka,

  potrebno je da se javi ginekologu na pregled kako bi se videlo o čemu se radi. Na žalost ovim putem nije moguće odgovoriti na vaše pitanje.

  #6480 Reply
  Ema
  Гост

  Poštovani doktore,

  Koliko higijena utiče na sekreta 3.grupe? Moja prijateljica ima tu grupu ali nema izolovanih bakterija, ali ne pazi previše ni na higijenu, čak ni leti, menja veš i pere se 2 puta sedmično…

Гледање 1 чланака - 1 до 14 (од 38 укупно)
Одговор на: Treba mi misljenje
Ваши подаци:

Call Now Button