Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Trudnoca i lekovi

Почетак Forum Trudnoća Trudnoca i lekovi

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #6055 Reply
  Marina Mumovic
  Учесник

  Postovani, zanima me da li postoji neka zamena za beta blokatore u trudnoci. 5 god sam svakodnevno pila presolol zbog povisenog pulsa i pritiska koji su posledica koksaki virusa. Saznala sam da sam trudna 4 nedelje i odmah sam prestala da pijem jer sam cula da je stetno za bebu. Tesko mi je da odrzim puls normalnim, brzo se umaram i sve mi je naporno pogotovo stepenice. Da li ima neki lek koji moze da mi pomogne a nije stetan za plod. Hvala unapred.

  #6068 Reply
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Marina,

  potrebno je da se konsultujete sa kardiologom u vezi terapije.

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
Одговор на: Trudnoca i lekovi
Ваши подаци:

Call Now Button
,

COVID-19 -MERE PREVENCIJE U ORDINACIJI PALMOTIĆEVA

Poštovani pacijenti,

U ordinaciji Palmotićeva, usled epidemiološke situacije, uveli smo brojne predostrožnosti i pregleda pacijenata u toku trajanja pandemije koronavirusom.

Radi zakazivanja pregleda potrebno je da pozovete broj 0637787411

Sigurnost naših pacijenata, osoblja i posetilaca uvek je naš glavni prioritet.

Usled trenutne situacije nismo u mogućnosti da pružimo potpuni dijapazon usluga. Nadamo se da je ovaj problem jednim delom moguće rešiti putem telemedicine, kako bi mogli da pružimo što veću pomoć našim pacijentima u vremenu kada je odlazak kod lekara ograničen. Molimo Vas da popunite upitnik kako bi što bolje organizovali medicinsku pomoć svima kojima je potrebna.

Srdačno,

Tim ordinacije Palmotićeva
Da li je telemedicina potrebna?