Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

tsh hormon

Почетак Forum Ginekologija tsh hormon

 • This topic has 1 одговор, 2 гласа, and was last updated 2 weeks, 2 days раније by hellodearadminilikeyoursite https://google.com 65520.
Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #3992 Reply
  smaracica
  Учесник

  postovani, kako planiram trudnocu, odradila sam neke osnovne analize i krvnu sliku sa hormonima stitne zlezde. Nalazi su u redu s tim sto mi je tsh senzitivni 2.97 (0.5-3.5) a obican 3.70 (0.5-5.5). Dakle u granicama je, ali na nekim forumima citam da je to previse za trudnocu. Ja sam te rezultate nosila kod lekara opste prakse, i ona mi nije dala uput za endokrinologa jer su u granicama. Kakovo je vase misljenje, da li je to previse za ostajanje u drugom stanju i odrzavanje trudnoce ili ne? ne pijem nikakvu terapiju. pozdrav

  #3993 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Poštovana, nalazi su u referentnim vrednostima i sa te strane ne bi trebalo da bude problema. Preporučujem Vam da se opredelite za jednog ginekologa i planirate trudnoću po njegovim/njenim savetima.

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
Одговор на: tsh hormon
Ваши подаци:

Call Now Button