Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Uticaj kontraceptivnih tabletica i higijena

Почетак Forum Kontracepcija i siguran seks Uticaj kontraceptivnih tabletica i higijena

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #8065 Reply
  Sunshine
  Учесник

  Poštovani,
  Već 8 meseci pijem Logest tabletice i imam pitanje vezano za njihov, a i generalno uticaj kontraceptivnih pilula na kilažu. Daklem kakav je uticaj? Da li postoji neki univerzalan ili je to na individualnom nivou različit? U principu drugarica kaže da kada je prestala da pije pilule naglo je smršala 8 kg, kada je opet počela da ih pije, ugojila se 8kg, a ja trenutno pokušavam da smršam samo 2-3kg i baš mi teško ide, a trudim se da budem što više fizički aktivna, čak i više nego ranije kada sam “lakše” mršavila, tj. pre nego što sam pila pilule, pokušavam da unosim manje kalorija, ne jedem hleb, izbegavam slatko, baš teško skidam celulit sa nogu… pa me samo zanima da li to ima nekog uticaja i kako to mogu da proverim, a da ne prestanem da pijem pilule. A drugo što me zanima jeste: koje karakteristike treba da ima sredstvo za pranje, kao i da li je u redu da se nakon svakog mokrenja brišem nakvašenim tolet papirom?

  Hvala,
  Pozdrav

  #8111 Reply
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana,
  deluje individualno, zbog toga postoje i razne vrste kontraceptivnih pilula. Ipak njihov uticaj nije toliki da ne bi mogli da smanjite kilažu prirodnim putem. Što se tiče drugog pitanja – u redu je.

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
Одговор на: Uticaj kontraceptivnih tabletica i higijena
Ваши подаци:

Call Now Button