Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Vanmenstrualno krvarenje

Почетак Forum Ginekologija Vanmenstrualno krvarenje

Ова тема садржи 1 одговор, има 2 гласа и последњи пут је ажурирана од стране  dr Djordje Petkovic 3 месеци, 1 седмица раније.

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #5397 Одговор

  blabla2
  Учесник

  Dobila sam poslednji put 17.01 i menstruacija mi je trajala do 21.01. NAkon nekoliko dana, 24.01 sam imala nezasticeni odnos da deckom metodom prekinutog snosaja i sutradan sam popila escapelle tabletu za dan posle za svaki slucaj. Pre 2 dana, 05.02. sam dobila oskudno krvarenje, nekoliko kapi na donjem vesu i toalet papiru. To krvarenje traje sve do danas, 07.02. To krvarenje je oskudno, u malim kolicinama koje primetim na donej vesu i toalet papiru. Normalno bih trebala dobiti 14.02. što verovatno znači da ovo nije menstrualno krvarenje. Uradila sam juče (06.02) test za trudnocu (trakica za HCG) i test je bio negativan. Tabletu za dan posle sam popila prvi put u zivotu i okakvo krvarenje mi se takodje desava prvi put. Da li mi možete reći sta je u pitanju?

  #5400 Одговор

  dr Djordje Petkovic
  Главни мајстор

  Poštovana, pilula za dan posle može da dovede do neregularnog krvarenja. Uradite test na trudnoću za svaki slučaj 3 nedelje nakon popijene pilule.

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
Одговор на: Vanmenstrualno krvarenje
Ваши подаци:
 
,