Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

vulvodinija

Почетак Forum Ginekologija vulvodinija

Гледање 1 чланака - 1 до 11 (од 11 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #4868 Reply
  saka87
  Учесник

  Postovani, koji su simptomi vulvodinije? Imam stalno neko peckanje dole najvise na vagini ili vulvi, a kad pipnem i kad mokrim ne osecam nista. U septembru sam bila na uzv mater.i jajnika, sve bilo ok, radila sam urinokulturu prije 15 dana nije izolovano nista. Ovo peckanje se javilo dan posle pretrpljenog psihickog soka, od tada imam peckanje dole, nekad i po celom telu, dr opste prakse mi dala ksalol.U utorak imam zakazano kod ginekologa.Briseve i papa radila prosle godine sve bilo ok. Odnose nemam nikako. Moze li navedeno biti od samozadovoljavanja? Sta mislite da mi je?

  #4869 Reply
  saka87
  Учесник

  Nemam nikakav sekret ni miris dole, mens.redovno. Takodje od pretrpljenog soka bila sam uzgubila apetit i smrsala 6 kila za nepun mesec.

  #4871 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Poštovana Saka87, sačekajte utorak kada će Vam ginekolog objasniti šta je vulvodinija, da li je imate uopšte i šta dalje raditi.

  #4872 Reply
  saka87
  Гост

  Hvala vam. Vec su mi prestali simptomi. A u utorak cu se posavetovati sa ginekologom.

  #4910 Reply
  saka87
  Гост

  Dr je posumnjala na gljivice, pa me uputila da uradim briseve. Aminski test je negativan. Sad cekam nalaze Vs, vaginalne i cerv.briseve. skoro radjen papa i uzv, uredan je. A danas kad su mi uzimali bris pise ( inace sam u ovulaciji), pise: pojacana sluzava sekrecija, grlic dug 1,5 cm, cilindrican, hiperemican.

  #4913 Reply
  saka87
  Гост

  Da li mislite da je iznad gore ovo ok za ovulaciju i da je dobro sto je aminski test negativan?

  #4914 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Jeste.

  #4915 Reply
  saka87
  Гост

  Hvala vam puno.

  #4916 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Nema na čemu:).

  #7062 Reply
  Goga
  Гост

  Postovani,
  Da li je normalno da poslije konizacije bude prisutno pecenje?Ili su u toj kombinaciji bile dvije dijagnoze tj.jedna se dijagnoza rijesila a druga tj.vulvodinija koja se nije lijecila a nastala je kao posljedica hronicne up

  #7074 Reply
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana,

  može biti normalno. U svakom slučaju sva pitanja vezana za konizaciju i posleoperativni period bi trebalo da se konsultujete sa doktorom koji Vam je tu intervenciju radio.

Гледање 1 чланака - 1 до 11 (од 11 укупно)
Одговор на: vulvodinija
Ваши подаци:

Call Now Button