Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Zaboravljena pilula

Почетак Forum Kontracepcija i siguran seks Zaboravljena pilula

Гледање 1 чланка (од 1 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #11019 Reply
  Miaa
  Учесник

  Postovani

  Pijem logest skoro 5 god. I juve ujutru nekako zaboravim da popijem pilulu. Primetila sam jutros kad sam krenula da uzmem pilulu za subotu. Sinoc sam imala odnos. Koja je sansa za trudnocu? I sta mi je dalje ciniti? Da li da nastavim sa jos jednom kutijom pilula?

Гледање 1 чланка (од 1 укупно)
Одговор на: Zaboravljena pilula
Ваши подаци:

Call Now Button
,

COVID-19 -MERE PREVENCIJE U ORDINACIJI PALMOTIĆEVA

Poštovani pacijenti,

U ordinaciji Palmotićeva, usled epidemiološke situacije, uveli smo brojne predostrožnosti i pregleda pacijenata u toku trajanja pandemije koronavirusom.

Radi zakazivanja pregleda potrebno je da pozovete broj 0637787411

Sigurnost naših pacijenata, osoblja i posetilaca uvek je naš glavni prioritet.

Usled trenutne situacije nismo u mogućnosti da pružimo potpuni dijapazon usluga. Nadamo se da je ovaj problem jednim delom moguće rešiti putem telemedicine, kako bi mogli da pružimo što veću pomoć našim pacijentima u vremenu kada je odlazak kod lekara ograničen. Molimo Vas da popunite upitnik kako bi što bolje organizovali medicinsku pomoć svima kojima je potrebna.

Srdačno,

Tim ordinacije Palmotićeva
Da li je telemedicina potrebna?