Zakažite pregled online

Histeroskopija popust 50 %

29000 din umesto 58000 din – HISTEROSKOPIJA (dijagnostička)
39000 din umesto 78000 din – HISTEROSKOPIJA (operativna)

Histeroskopija predstavlja „zlatni standard“ u dijagnostici i lečenju promena u šupljini materice. To je minimalno invazivna kratkotrajna procedura koja omogućava ginekologu da izvrši inspekciju materične šupljine (pregleda unutrašnjost materice) kako bi dijagnostikovao i izlečio uzroke poremećaja i bolesti materice. Više o histeroskopiji i svim informacijama o proceduri, trajanju i pripremi možete pročitati ovde: Histeroskopija – Minihisteroskopija
Ginekološka ordinacija Palmotićeva omogućava da obavite sve vidove histeroskopskih intervencija sada sa akcijom i sniženom cenom od 50 %.

Zakažite termin koristeći naš zaštićeni online formular klikom na ikonicu:

ili
Pozovite broj ordinacije: 011/322 60 40

Sajt ordinacije Palmotićeva koristi SSL (Secure Sockets Layer) tehnologiju enkripcije podataka kako bi našim korisnicima obezbedila maksimalnu bezbednost i sačuvala privatnost ličnih podataka. Kontaktiraćemo Vas u najkraćem roku (u okviru radnog vremena ordinacije).


Call Now Button
,

COVID-19 -MERE PREVENCIJE U ORDINACIJI PALMOTIĆEVA

Poštovani pacijenti,

U ordinaciji Palmotićeva, usled epidemiološke situacije, uveli smo brojne predostrožnosti i pregleda pacijenata u toku trajanja pandemije koronavirusom.

Radi zakazivanja pregleda potrebno je da pozovete broj 0637787411

Sigurnost naših pacijenata, osoblja i posetilaca uvek je naš glavni prioritet.

Za više informacija o merama molimo Vas da kliknete na tekst:
Kako se pripremiti za pregled?