Naša misija

Specijalistička ginekološka ordinacija “Palmotićeva” je posvećena samo jednom cilju, zaštiti ženskog zdravlja. Naši napori su usmereni ne samo ka lečenju, već i ka preventivi i očuvanju dragocenog ženskog zdravlja.

U ispunjavanju naše misije uvek imamo u vidu tri vrednosti kojima se vodimo:

Prevencija

Narodna izreka kaže: Bolje sprečiti, nego lečiti.
Kratka izreka, ali mnogo govori. Ordinacija Palmotićeva sve resurse ulaže u zaštitu žensko zdravlja i stoga promoviše preventivne mere za njegovo očuvanje.

Posvećenost

Zdravlje je veoma osetljivo i zahteva da se stalno neguje. Život je jedan i neprocenjivo vredan. Ukoliko dođe do narušavanja zdravlja mi smo tu da svim svojim snagama, dugogodišnjim iskustvom i znanjima uz potpunu pažnju i posvećenost povratimo dobro zdravlje naših pacijenata.

Poverenje

Prijatna atmosfera, lični odnos sa pacijentima, danonoćna briga omogućuje našim pacijentima da te nimalo prijatne trenutke svog života što bezbrižnije prebrode. Time stvaramo jednu snažnu vezu poverenja sa našim pacijentima koju nikad nismo izneverili.

2 Comments

  1. 5. December 2014. at 23:49

    Da li se kao prvi dan menstruacije računa dan pojave braon iscedka (vrlo oskudnog, a koji mi se ponekad pojavi i po nekoliko dana pre početka klasičnog krvarenja) ili dan kada počinje pravo krvarenje? Ovo mi je jako važno jer mi je gin. rekla da dodjem kod nje 9-ti dan od početka menstruacije, kako bi mi na ultrazvučnom pregledu ustanovila kada su mi plodni dani I pomogla (ubrzala) da ostanem u drugom stanju? Prvi put idem na tako nešto, a pre 4 meseca sam prestala da koristim Mikroginon.

    I da li pojava braon iscedka znači da će ovulacija izostati? Tako nešto sam pročitala na forumima , pa me je zabrinulo. Hvala unapred

    1. 7. December 2014. at 15:36

      Prvi dan se računa kad počne pravo krvarenje. Ne znači da je ovulacija izostala, to će da se utvrdi na folikulometriji.

Leave a Reply

Required fields are marked

Zakažite