Zakažite pregled online

Chlamydia trachomatis

chlamidia

Chlamydia trachomatis je bakterija i jedna je od češćih infekcija sa veoma oskudnom simptomatologijom kod oba partnera (tek 25% pacijenata navodi nešto pojačaniji sekret, povremene bolove u malom stomaku, neprijatnost u mošnicama, težina u malom stomaku pri mokrenju). Infekcija se povezuje sa sterilitetom. Sumnju na infekciju pobuđuje kod muškaraca loš spermogram, a kod žena zapušeni jajovodi kao i spontani pobačaji.

Dijagnostikuje se analizom briseva i serološkim pretragama. U lečenju se koriste odgovarajući antibiotici, ponekad dugotrajno, ali uspešno.

image


Call Now Button
,

COVID-19 -MERE PREVENCIJE U ORDINACIJI PALMOTIĆEVA

Poštovani pacijenti,

U ordinaciji Palmotićeva, usled epidemiološke situacije, uveli smo brojne predostrožnosti i pregleda pacijenata u toku trajanja pandemije koronavirusom.

Radi zakazivanja pregleda potrebno je da pozovete broj 0637787411

Sigurnost naših pacijenata, osoblja i posetilaca uvek je naš glavni prioritet.

Usled trenutne situacije nismo u mogućnosti da pružimo potpuni dijapazon usluga. Nadamo se da je ovaj problem jednim delom moguće rešiti putem telemedicine, kako bi mogli da pružimo što veću pomoć našim pacijentima u vremenu kada je odlazak kod lekara ograničen. Molimo Vas da popunite upitnik kako bi što bolje organizovali medicinsku pomoć svima kojima je potrebna.

Srdačno,

Tim ordinacije Palmotićeva
Da li je telemedicina potrebna?