Koliko vodite računa o zdravoj ishrani?

Ivana: Uglavnom gledam da se zdravo hranim. Naravno uvek mi se potkrade neki big mek:)… Mislim da je jako bitno da se pravilno hranim!
edita imeri: sto treba da se jade najvise u trudnoca.sto treba vitamini da zema
edita imeri: dali treba fiskultura u bremenost sto treba da se radi
Maja: Kao i vecina studenata,malo vodim racuna o tome.Mnogo brze hrane,nedovoljno voca i povrca…lose:(
Olja: Vodim računa da ne preskačem obroke, da barem 3 puta nedeljno jedem ribu umesto mesa i da u mom tanjiru uvek bude raznovrsnog povrća. Trudim se da unesem dovoljno tečnosti – barem 2l vode i zelenog čaja dnevno. Ne preterujem sa voćem i izbegavam beli hleb, slatkiše i alkohol. Nikad ne jedem przeno u fritezi, pohovano i ne pijem gazirana pića.
jelena: trudim se al mi ne uspeva svaki put
tatjana: zaista vodim racuna o ishrani.jedem dosta voca i povrca,takodje jedem crni hleb ali volim da jedem i meso,jedino ne volim ribu mada znam da je ona zdrava ali smeta mi njen miris
tanja: Vrlo se trudim, mada moram priznati ne uspevam u tome svaki dan, jer danasnji tempo ubrzanog zivota nam ne ostavlja dovoljno vremena za bavljenje samim sobom.Kupila sam sva zdrava ulja (ulje od kostica grozdja,morsku so, heljdino brasno,) i trudim se da u ishrani preovladjuje voce i povrce.Pijem samo cedjene sokove, sto mi izuzetno prija.u principu volim mediteransku kuhinju i mislim da je ona najzdravija.Sto se tice fizicke aktivnosti, moram priznati da sam sa te strane pasivna.

Leave a Reply

Required fields are marked

Zakažite