Zakažite pregled online

Koliko vodite računa o zdravoj ishrani?

Ivana: Uglavnom gledam da se zdravo hranim. Naravno uvek mi se potkrade neki big mek:)… Mislim da je jako bitno da se pravilno hranim!
edita imeri: sto treba da se jade najvise u trudnoca.sto treba vitamini da zema
edita imeri: dali treba fiskultura u bremenost sto treba da se radi
Maja: Kao i vecina studenata,malo vodim racuna o tome.Mnogo brze hrane,nedovoljno voca i povrca…lose:(
Olja: Vodim računa da ne preskačem obroke, da barem 3 puta nedeljno jedem ribu umesto mesa i da u mom tanjiru uvek bude raznovrsnog povrća. Trudim se da unesem dovoljno tečnosti – barem 2l vode i zelenog čaja dnevno. Ne preterujem sa voćem i izbegavam beli hleb, slatkiše i alkohol. Nikad ne jedem przeno u fritezi, pohovano i ne pijem gazirana pića.
jelena: trudim se al mi ne uspeva svaki put
tatjana: zaista vodim racuna o ishrani.jedem dosta voca i povrca,takodje jedem crni hleb ali volim da jedem i meso,jedino ne volim ribu mada znam da je ona zdrava ali smeta mi njen miris
tanja: Vrlo se trudim, mada moram priznati ne uspevam u tome svaki dan, jer danasnji tempo ubrzanog zivota nam ne ostavlja dovoljno vremena za bavljenje samim sobom.Kupila sam sva zdrava ulja (ulje od kostica grozdja,morsku so, heljdino brasno,) i trudim se da u ishrani preovladjuje voce i povrce.Pijem samo cedjene sokove, sto mi izuzetno prija.u principu volim mediteransku kuhinju i mislim da je ona najzdravija.Sto se tice fizicke aktivnosti, moram priznati da sam sa te strane pasivna.


Call Now Button
,

COVID-19 -MERE PREVENCIJE U ORDINACIJI PALMOTIĆEVA

Poštovani pacijenti,

U ordinaciji Palmotićeva, usled epidemiološke situacije, uveli smo brojne predostrožnosti i pregleda pacijenata u toku trajanja pandemije koronavirusom.

Radi zakazivanja pregleda potrebno je da pozovete broj 0637787411

Sigurnost naših pacijenata, osoblja i posetilaca uvek je naš glavni prioritet.

Usled trenutne situacije nismo u mogućnosti da pružimo potpuni dijapazon usluga. Nadamo se da je ovaj problem jednim delom moguće rešiti putem telemedicine, kako bi mogli da pružimo što veću pomoć našim pacijentima u vremenu kada je odlazak kod lekara ograničen. Molimo Vas da popunite upitnik kako bi što bolje organizovali medicinsku pomoć svima kojima je potrebna.

Srdačno,

Tim ordinacije Palmotićeva
Da li je telemedicina potrebna?