Ginekološka ordinacija Palmotićeva je prema istrazivanju Blica proglašena za jednu od 5 najboljih ginekoloških ordinacija.
Dnevne novine Blic u broju 4316, u rubrici top 5 – svrstao je Palmotićevu među pet najboljih ginelokoških ordinacija u Beogradu. Ovakva priznanja ukazuju da je naš kvalitet lečenja i odnosa prema pacijentu na zaista visokom nivou, a takođe nam je potstrek da nastavimo da pružamo odličnu negu i radimo na konstantnom unapređenju. Ordinacija se zahvaljuje svim svojim pacijentima i Blicu koji su nam ukazali poverenje.

Sertifikat HONCode
Sa ponosom možemo da objavimo da je sajt Ginekološke ordinacije Palmotićeva dobio sertifikat HONCode (Health on the Net Fondacija). Certifikat HONCode je potvrda poštovanja visokih etičkih načela pri internetskom objavljivanju informacija povezanih sa zdravljem, kao i njihovog kvaliteta, objektivnosti i pouzdanosti. Naš sajt je trenutno jedini u Srbiji sa ovim sertifikatom i priključio se grupi svetskih sajtova kao što su klinika Mejo (Mayo Clinic), Svetska zdravstvena organizacija (WHO), PubMed itd…Центр гинекологии “Palmotićeva” предоставляет женщине полный спектр гинекологической помощи на протяжении всей жизни.Успешно проводится лечение мужского и женского бесплодия. Клиника находится в приятном и спокойном месте в центре города вблизи от театра “Ателье 212”.