TVT-O – savremena metoda lečenja urinarne inkontinencije

Stres inkontinencija je neprijatno stanje za žene koje izaziva često nevoljno mokrenje tokom aktivnosti koje pritiskaju bešiku kao što je kijanje ili smejanje. Inkontinencija (nevoljno oticanje urina) jedan od čestih problema sa kojim se, nažalost, pacijent susreće više puta u svakodnevnom životu, može da se reši trajno operacijom koja je napravila veliki pomak u ovoj oblasti.

Upotreba TVT (tension-free vaginal tape) je procedura koja omogučava podizanje i drzanje opuštene uretre u pravilnom fiziološkom položaju tako da ostaje zatvorena bez slučajnog ispuštanja urina, sprečavajući između ostalog i česte urinarne infekcije.

Pojednostavljena procedura postavljanja TVT trake kao i izabrani materijal (polipropilen) rezultira sa najvecim procentom izlečenja stres inkontinecije (97 procenata), čiji efekat ne opada tokom vremena (trajno izečenje), i bez kasnih komplikacija koje su moguće kod drugih vidova lečenja.

Postavljanje TVT je kratkotrajna procedura koja izaziva minimalan bol i nelagodnost, brzim oporavkom (pacijentkinja se vraca normalnim aktivnostima već posle nedelju do dve dana). Hospitalizacija je kratka i otpust je već istog dana kada je procedura i urađena.

U ordinaciji Palmotićeva postavljanje TVT-a je moguće uraditi profesionalno i efikasno, u saradnji sa stručnjacima iz Moskve koji već godinama sa vrhunskim uspehom koriste ovu metodu lečenja stres inkontinecije i problema vezanih sa njom.

Bliže informacije možete dobiti putem emaila
ordinacija@palmoticeva.com

ili pozivom na 011/322-60-40.

[rns_reactions]

4 Comments

 1. 5. June 2018. at 10:13

  Drage dame,
  Ordinacija Palmotićeva je za svaku preporuku!
  Pronašla sam na internetu da se bave uklanjanjem inkontinencije i svoju najvažniju osobu, majku, prepustila upravo njihovim rukama.
  Doktori Petković i doktor Aleksandrovich su bili divni i prema i njoj i prema nama, a što je najvažnije, TVT traka koju su stavili, radi! 🙂
  Olakšajte i ulepšajte sebi život, a oni će Vam u tome sigurno pomoći! 🙂
  Hvala Vam dragi doktori!
  Veliki pozdrav iz Kg-a!

  1. 5. June 2018. at 10:16

   Hvala Vam puno na podršci! Jako nam je drago da ste zadovoljni i da je operacija rešila problem! Puno pozdrava od celog tima Ordinacije Palmotićeva!!!

 2. 13. February 2019. at 09:48

  Pozdrav! Pisem vam jer sam jako zabrinuta mojom zdravstvenom situacijom..Imam 39 godina i već godinama imam problema sa stresnom inkontinencijom..Jucer sam obavila pregled kod urologa i predlozio je TVT zahvat..Cilj mi je riješiti se tog neugodnog problema ali me zanima dali nakon te operacije mogu ostati trudna, posto nemam dijete? Koliko traje oporavak nakon izlaska iz bolnice?
  Puno hvala na odgovoru.
  Molim odgovoriti na mail ako nije problem.

  1. 12. March 2019. at 11:43

   Poštovana,

   nemamo Vaš mail. Što se tiče zahvata, potrebno je da dođete na pregled kako bi mogli da Vam predložimo opcije lečenja.

Leave a Reply

Required fields are marked

Zakažite